Home Politika Mileta Slankamenac zapao u teško psihičko stanje

Mileta Slankamenac zapao u teško psihičko stanje

by euronet063


MILETA Slankamenac, samozvani lider “Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije” zapao je u teško psihičko stanje, s obzirom da mu se ruše planovi o „velikom“ opozicionom protestu koji je planirao zajedno sa „ProGlasom“ održi u nedelju u Novom Sadu.

САМОЗВАНИ ЛИДЕР “ИНИЦИЈАТИВЕ ЗА ОПСТАНАК ПОЉОПРИВРЕДНИКА СРБИЈЕ” У ОЧАЈУ: Милета Сланкаменац запао у тешко психичко стање

Foto: Printskrin

Slankamenac duboko potrešen i nervozan zbog izveštavanja srpskih medija o njegovim brojnim nepočinstvima i kontinuiranoj zloupotrebi čestitih poljoprivrednika, rešio je da krene i korak dalje. Naime, Slankamenac u krugu svojih bliskih saradnika, pre svega sa Vladimirom Višićem, lažnim poljoprivrednikom iz Stare Pazove, optužio Gorana Filipovića, predsednika i zakonskog zastupnika “Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije” da „minira“ njihove tzv. opozicione aktivnosti, te da nije dostojan da bude na čelu udruženja. Međutim, kako saznajemo, Filipović je jedini koji ima kredibilitet i autoritet među predmetnom grupacojom poljoprivrednika, pri čemu je u dosadašnjem periodu u pregovorima sa Vladom Srbije i resornim ministarstvom uvek ispoljavao državotvoran, pomirljiv i racionalan pristup.

Očigledno da na relaciji Slankamenac – Višić – ProGlas nešto ne funkcioniše, pri čemu se ta disfunkcionalnost evidentno destruktivno reflektuje i prema grupi čestitih poljoprivrednika okupljenih oko Gorana Filipovića.

Sve navedeno ide u prilog činjenici da Slankamenac, Višić i ProGlas grubo zloupotrebljavaju poljoprivrednike, pri čemu se ne sme prenebregnuti ni činjenica da su Slankamencu obećali podršku i Miša Bačučov, kik bokser u pokušaju, Brajan Brković, unuk patološkog srbomrsca Jevrema Brkovića tzv. akademika hibridne „Dukljanske akademije nauka i umetnosti“ i Miran Pogačar,  političar koji voli jaka uzbuđenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like