Home Politika Stigla najsavremenija oprema koju je Vučić obećao za školu „Mika Mitrović“ u Brezjaku i isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti

Stigla najsavremenija oprema koju je Vučić obećao za školu „Mika Mitrović“ u Brezjaku i isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti

by euronet063


Vesti

Politika

Stigla najsavremenija oprema koju je Vučić obećao za školu „Mika Mitrović“ u Brezjaku i isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti

  • Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispunio je obećanje o slanju nove opreme za osnovnu školu ‘Mika Mitrović’ u Podrinju
  • Donacija uključuje savremenu nastavnu opremu i tehnološke uređaje

Predsednik Republike Srbije Aleksandar ispunio je obećanje koje je dao tokom obilaska Podrinja početkom septembra ove godine i danas poslao novu opremu za osnovnu školu „Mika Mitrović“. Ova donacija, koja uključuje savremena nastavna sredstva i tehnološke uređaje, ima za cilj unapređenje obrazovnog procesa i stvaranje boljih uslova za učenike i nastavnike.

Zaposleni u školi "MIka Mitroviću" zahvalni su Vučiću što je ispunio obećanje

Foto: Ustupljene fotografije

Zaposleni u školi „MIka Mitroviću“ zahvalni su Vučiću što je ispunio obećanje

Podsetimo, tokom boravka u Podrinju, Vučić je posetio školu u Brezjaku i tok prilikom naglasio važnost ulaganja u obrazovanje kao ključnog faktora za razvoj društva.

Blic preporučuje


„NEMAMO PALAČINKE, ALI IMAMO UŠTIPKE“ Vučić nastavio obilazak Podrinja posetom školi: „Pusti direktore, pitam decu“ (VIDEO)

Obrazovanje nije samo prioritet, već i temelj budućnosti naše dece – izjavio je tada Vučić i obećao opremu, kao i jaču podršku školama u Srbiji.

Četiri velike table, 40 računara, pet štampača i laptop

Škola „Mika Mitrović“ sada je obogaćena informatičkom opremom koja uključuje četiri velike Huawei table, 40 računara, pet štampača i laptop. Ova nova tehnička sredstva neće samo unaprediti nastavu u Brezjaku, već će značajno poboljšati obrazovne uslove i za učenike i nastavnike u isturenim odeljenjima škole u Koreniti i Nedeljicama.

Najsavremenija oprema stigla u osnovnu školu u Brezjaku

Foto: Ustupljene fotografije

Najsavremenija oprema stigla u osnovnu školu u Brezjaku

Direktor škole: Ova donacija će omogućiti da nastava bude na mnogo višem nivou

Direktor škole, Milivoje Đurić, zahvalio je predsedniku Vučiću na ispunjenom obećanju, ističući da će nova oprema značajno podići kvalitet nastave.

Ova donacija će omogućiti da nastava bude na mnogo višem nivou, što će se pozitivno odraziti na rezultate učenika. Veoma smo zahvalni predsedniku na brzoj i efikasnoj realizaciji svega što je obećao i na tome što nas nije zaboravio – rekao je Đurić.

Ova inicijativa predstavlja deo šire državne strategije koja teži modernizaciji obrazovnog sistema kroz ulaganje u infrastrukturu i opremu škola, kako bi se stvorili optimalni uslovi za obrazovanje. Takođe, očekuje se da će slične mere biti primenjene u drugim školama širom Srbije, prema planovima za dalju podršku i razvoj prosvetnom sistemu u zemlji.

S obzirom na važnost obrazovanja za budućnost i napredak društva, ova akcija predsednika dočekana je sa velikim zadovoljstvom u lokalnoj zajednici. Učenici i nastavnici u Brezjaku nadaju se da će ovakve inicijative postati uobičajena praksa i da će obezbediti dugoročnu podršku razvoju obrazovanja u Srbiji.



Izvor

You may also like