Home Politika Brnabić o pesmi Mila Đukanovića: Otkriva stepen frustracije i opsesije Srbijom

Brnabić o pesmi Mila Đukanovića: Otkriva stepen frustracije i opsesije Srbijom

by euronet063


Vesti

Politika

Brnabić o pesmi Mila Đukanovića: Otkriva stepen frustracije i opsesije Srbijom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije se bavio, niti je komentarisao lokalne izbore ili bilo šta drugo u Crnoj Gori, već su DPS i Milo Đukanović snimljeni da slave rezultate izbora u jednoj lokalnoj samoupravi tako što otvoreno pokazuju frustracije i kompleks niže vrednosti prema Srbiji, izjavila je danas predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić.

.

Foto: Sava Radovanović / Tanjug

.

Brnabić je u izjavi za podgoričku „Borbu“ navela da deluje da se DPS malo zbunio.

Blic preporučuje

– Predsednik Vučić je odgovorio na provokacije koje dolaze od DPS-a i (bivšeg predsednika te stranke) Mila Đukanovića, a ne obratno. I to je odgovorio na najlepši mogući način „Srbiju volim, a Crnu Goru poštujem“ – poručila je Brnabić i dodala:

Zamislite da neko iz SNS-a slavi pobedu na nekim lokalnim izborima, u jednoj lokalnoj samoupravi, pevajući „Ne može nam niko ništa, jači smo od Crne Gore“. Smešno, zar ne? Pretpostavljam da makar iz ovog primera i ljudi iz DPS-a, a i sam gospodin Đukanović, uviđaju koliko ova njihova interpretacija jedne lepe pesme otkriva stepen njihove frustriranosti i opsesije Srbijom. Nema potrebe – navela je Brnabić.

„Jaka Srbija je dobra vest i za Crnu Goru“

Brnabić je istakla da su se predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i SNS uvek trudili da pomognu i budu uz susede kada je teško, kako bi se izgradio stabilniji i prosperitetniji Balkan.

Jaka Srbija je dobra vest i za Crnu Goru. Više investicija, puteva, pruga, letova, donose dobrobit svima u ovom našem delu Evrope. Zato pametnije sa izborom pesama na slavljima. Nekad jedan stih može o vama da otkrije više nego hiljadu pesama – zaključila je Brnabić.

(Tanjug)



Izvor

You may also like