Home Politika Lažni ekolog Milovan Petrović u frontalnom napadu na opoziciju (VIDEO)

Lažni ekolog Milovan Petrović u frontalnom napadu na opoziciju (VIDEO)

by euronet063


Da stvari među ovdašnjim kvaziekološkim organizacijama i pro-NATO orijentisanom opozicijom nikako ne stoje dobro, osim konstantnog urušavanja njihovog kredibiliteta i sada već upadljivog pada podrške građana, govore i sve češće međusobne optužbe.

Лажни еколог Милован Петровић у фронталном нападу на опозицију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Najnovije istupanje u tom duhu delo je samozvanog „ekološkog prvoborca“, lidera mikroorganizacije „Srpski orao“ Milovana Petrovića, koji je, u svom uobičajenom formatu obraćanja preko „Fejsbuka“, izneo niz veoma oštrih kritika na račun svojih dojučerašnjih saboraca, posebno ističući grupu opozicionih poslanika, lidera stranke „Ekološki ustanak – Ćuta“ (EU – Ćuta) Aleksandra Jovanovića – Ćutu, predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i lidera stranke „Novo lice Srbije“ (NLS) Miloša Parandilovića.

Petrović smatra da su Jovanović, Đilas i Parandilović u borbi za tzv. ekološku agendu daleko manje principijelni od njega, uz ocenu da je njihovo prisustvo nedavno okončanoj sednici Narodne skupštine Srbije na kojoj je odbačen Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o rudarenju i geološkim istraživanjima predstavljalo izdaju istinskih „ekoloških“ ciljeva i interesa.

Iako će, s obzirom na brojne međusobne zađevice i prenaglašene sujete, predstojeći period na opozicionom delu političke scene, a posebno onom „ekološkom“, sasvim izvesno doneti nova usitnjavanja, prepakivanja i preslagivanja, ostaje da se vidi gde će se u toj priči na kraju obresti Petrović i njegov „Srpski orao“, u čijem bi nazivu mirne duše mogao stajati i pridev „zeleni“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like