Home Politika Hoćemo da nastavimo politiku ubrzanog rasta i razvoja našeg grada

Hoćemo da nastavimo politiku ubrzanog rasta i razvoja našeg grada

by euronet063


SINIŠA Mali, ispred liste “Aleksandar Vučić – Beograd sutra”, učestvovaće u emisiji “Takovska 10” na RTS-u.

(УЖИВО) МИНИСТАР МАЛИ ГОСТ У ЕМИСИЈИ “ТАКОВСКА 10” НА РТС-У: Хоћемо да наставимо политику убрзаног раста и развоја нашег града

Foto: Printskrin

Mali odgovorio Manojloviću

– Toliko o cenzuri i diktaturi kada imate trojicu na jednoga. Svako je samo mene pominjao bez ikavog programa i ideje kako grad treba da se razvija, Srbija. To je tako velika glupost koju ste rekli. Vi kao bajni pravnik ne umete ni vašu listu da predate kako treba po zakonu, ne zna a referentna cena već postoji u zakonu o javnim nabavkama, i sprovodi se godinama unazad. To je procenjena vrednost svake nabavke. Ali ni to ne znate, a hoćete da vodite Srbiju – istakao je ministar odgovarajući Savi Manojloviću. 

– Ono što je vezano za listu „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“ – Hoćemo da nastavimo politiku ubrzanog rasta i razvoja našeg grada i podizanje životnog standarda naših građana – plata i penzija. 2014. godine obećali smo dve stvari – da ćemo spustiti Beograd na reke što smo ispunili kroz realizaciju Beograda na vodi. Sa druge strane obećali smo da ćemo imati grad kranova i dizalica. Golim okom možete videti kako se Beograd promenio u poslednjih nekoliko godina. Iz te jače ekonomije i budžeta grada onda i slede veća socijalna davanja – naveo je ministar. 

Ministar je svoje gostovanje najavio na Instagram nalogu. 

Foto: Printscreen/Instagram

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like