Home Politika Srpska trobojka večeras zasijala na ambasadama Srbije širom sveta

Srpska trobojka večeras zasijala na ambasadama Srbije širom sveta

by euronet063


Vesti

Politika

Srpska trobojka večeras zasijala na ambasadama Srbije širom sveta

Srpska trobojka zasijala je večeras povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na zgradama diplomatskih predstavništva Republike Srbije širom sveta.

.

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

.

Svečano u Parizu

Blic preporučuje

Rezidencija srpskog ambasadora u Parizu. Danas obeležavamo praznik svih Srba – Dan srpskog jedinstva, slobode i narodne zastave. Ponosno ističemo boje“, piše u objavi ambasade Srbije u Francuskoj na društvenoj mreži X uz fotografiju diplomatskog predstavništva u bojama Srbije.

Ambasada u Angoli u znaku Srbije

Ambasada Srbije u Angoli je, na društvenoj mreži X uz fotografiju čestitla praznik svim državljanima Srbije u Angoli, Namibiji, Gabonu, Ekvatorijalnoj Gvineji, Sao Tome i Principeu ali i širom sveta.

Koktel u ambasadi u Skoplju

Sve je spremno za svečani koktel upriličen u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Skoplju, povodom obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave„, stoji u objavi ambasade Srbije u Severnoj Makedoniji na društvenoj mreži X.

Snažna poruka iz Azerbejdžana

Ambasada Srbije u Azerbejdžanu je na društvenoj mreži X čestitala praznik uz poruku da ne zaboravljajući prošlost, uvek zajedno gledamo u budućnost, posvećeni miru i saradnji sa svim dobronamernim narodima.

Praznična poruka iz Belgije

Srećni praznici jedinstva, slobode i narodne zastave Srbije„, stoji u objavi ambasade Srbije u Belgiji uz fotografiju diplomatskog predstavništva u bojama srpske trobojke.

Oglasili se iz ambasade u Maroku

Srećan Dan srpskog jedinstva, slobode i državne zastave poželela je državljanima i ambasada Srbije u Maroku u objavi na društvenoj mreži X uz poruku: „Naše jedinstvo je naša sudbina, naša sloboda nam je svetinja, a naše znanje je naš svedok„.

Ambasada okićena srpksim zastavama u Bugarskoj

Uz fotografiju diplomatskog predsetavništva okićenu srpskim zastavama državljanima Srbije je praznik čestitala i ambasada Srbije u Bugarskoj.



Izvor

You may also like