Home Politika Evo do kada mora da napusti državu

Evo do kada mora da napusti državu

by euronet063


NAKON presude na Prekršajnom sudu u Splitu gde je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu zbog incidenta od pre godinu dana, glumac Sergej Trifunović otišao je sa svojom advokaticom, no u jednom trenutku prišao mu je policajac i identifikovao se službenom značkom.

СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА ПРОТЕРУЈУ ИЗ ХРВАТСКЕ: Ево до када мора да напусти државу

Foto: Printkskrin

Taj policajac je bio iz Uprave za imigraciju i Trifunoviću je uručio odluku službe  koju su doneli protiv glumca kao ‘specijalnog povratnika‘, što hoće reći, ponavljača određenih prekršaja, piše Slobodna Dalmacija.

To rešenje o proterivanju stupa na snagu u prvoj minuti 23. septembra ove godine. Do tada Trifunović ima vremena da obavi šta ima u Hrvatskoj i u ponoć na prelazu s nedelje na ponedeljak mora biti izvan Republike Hrvatske.

Ove navode potvrdila je i glumčeva advokatica Ivanka Šamija za Slobodnu Dalmaciju. Na tu odluku policije naravno postoji pravni lek. 

Podsetimo, Sergej Trifunović dobio je šezdeset dana zatvora, koji se neće izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto delo. Kako je uhapšen i sproveden za Split, tako mu se računa 59 dana zatvora uslovno. Mora da plati sudske troškove u iznosu od 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravosnažna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like