Home Politika Vučić stigao u Njujork – Blic

Vučić stigao u Njujork – Blic

by euronet063


Vesti

Politika

Vučić stigao u Njujork

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u Njujork čime je započeo posetu Sjedinjenim Američkim Državama gde će učestvovati na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

.

Foto: Vladimir Šporčić / Tanjug

.

Tokom boravka u Njujorku do 27. septembra, predsednik Aleksandar Vučić imaće bilateralne susrete sa više od 40 svetskih lidera, saopštila je ranije služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Blic preporučuje


„BILA JE POTPUNO RAZRAĐENA ŠEMA“ Dodik: Obaveštajno bezbednosna agencija u BiH planirala atentat na mene i Vučića


Gujon o pisanju londonskog sajta „Nju Arab“: Bilo bi dobro kada bi i drugi politički lideri kao Vučić imali sposobnost da grade odnose, a ne da ih uništavaju

Planom i programom je, takođe, predviđeno i učešće predsednika Vučića na Samitu o budućnosti, kao i na sastanku o međunarodnoj saradnji na izgradnji kapaciteta veštačke inteligencije u ko-organizaciji Narodne Republike Kine i Republike Zambije.

Tokom ovogodišnjeg zasedanja Generalne skupštine, predsednik Vučić prisustvovaće i brojnim skupovima, među kojima je i prijem Serbia Beyond Future u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama.

Predsednik Vučić obratiće se učesnicima 79. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u utorak, 24. septembra, navedeno je u saopštenju.



Izvor

You may also like