Aleksandar Vučić spremao palačinke u kuhinji kasarne u Loznici


Vesti

Politika

Aleksandar Vučić spremao palačinke u kuhinji kasarne u Loznici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je radnike u kuhinji kasarne „Podnarednik Momčilo Gavrić“ u Loznici, gde je iskoristio priliku da se oproba u pravljenju palačinki.

Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav / screenshot

.

Što mi dobro stoji kecelja, je l’ da? Sećam se svojih vojničkih dana, kao i večite želje da u kantini imamo palačinke. Sad je došlo vreme da tu želju ispunim našim vojnicima. Mada, u onim mojim starim tiganjima uvek mi je uspevalo, a ovde ništa. Bolje da ostavim i da poslužim vojnike, to mi barem ide. Momci, izvolite„, napisao je Vučić u opisu snimka na Instagramu.

Blic preporučuje

Vučić je ranije danas održao je sastanak sa predsednicom Narodne skupštine Anom Brnabić, predsednikom Vlade Milošem Vučevićem, načelnikom Generalštaba vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem i grupom ministara Vlade Republike Srbije.

„Održao sam sastanak sa predsednikom Vlade, predsednicom Narodne Skupštine i grupom ministara. Razgovarali smo o strateškim projektima za zemlju, pripremama za EXPO, rebalansu budžeta, povećanju plata i penzija, a posebno smo se bavili pitanjem zdravlja ljudi, naročito smanjenjem lista čekanja“, napisao je Vučić na Instagramu.



Izvor

Related posts

Izuzetno popularni internet portal o diplomatskim uspesima Srbije

Sa ponosom gledamo na snagu i posvećenost svakog pripadnika Vojske Srbije

Na prikazu „Zastava 2024“ se videla opremljenost, moral i patriotizam srpskih vojnika