Ana Brnabić osudila pretnje ubistvom Danilu Vučiću


Vesti

Politika

Ana Brnabić osudila pretnje ubistvom Danilu Vučiću

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić, reagovala je na pretnje smrću upućene sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću, koje je izneo opozicionar Srđan Škoro.

Foto: Sava Radovanović / Tanjug

Ana Brnabić

– Šta je granica, kada i kako ovakva mržnja prestaje, kada će se, konačno, oglasiti neko iz opozicije ili medija koji pomažu da se ovakav otrov širi u našem društvu? Da li zaista svi oni misle da je sve dozvoljeno ukoliko je protiv Vučića i njegove porodice? Kako on, kao roditelj, da reaguje na ovo? Da li bilo ko pomisli kako se oseća kao roditelj, a posebno kada znate da Danilo ima samo jednog živog roditelja, samo Aleksandra. Sram vas bilo sve skupa – napisala je Ana Brnabić na društvenoj mreži Iks.

Šta je rekao Škoro?

Opozicioni političar Srđan Škoro izjavio je da bi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila trebalo poslati na prinudni rad u rudnik.

Škoro je gostujući na KTV televiziji izjavio i da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo.

Kako je naveo, treba ih odvesti u rudnik u Boru ili Majdanpeku, držati na otvorenom, snimati i tuširati uranijumom.

Sve bi, po Škorovoj zamisli, snimale kamere, da „narod vidi“.

– Kada bi se promenila vlast, osim što bi im oduzimao imovinu, ja ih ne bi držao u zatvoru, držao bih ih na otvorenom, da jednostavno narod vidi kako oni i u takvim uslovima doprinose razvoju Srbije. Mislim da bi tu i Vučić i njegov sin i ta bolumenta mnogo više mogli da pomognu Majdanpeku i Boru, ili ne daj Bože ako se bude otvarao taj litijum, da i tamo zapnu svojski i da pokažu svojim primerom da to ništa nije štetno, da se tuširaju uranijom, pošto uranijum nije štetan – rekao je Škoro.



Izvor

Related posts

Đilas: Pitanje litijuma je razlog za raspisivanje izbora jer je vlast promenila stav

I kriminalci uključeni u promotivne aktivnosti pokreta „Kreni-promeni“

Brnabić odgovorila Đilasu: Najnovija ploča i kaseta opozicije – izbori zbog litijuma