Home Politika Bojan Simišić zabranio Savu Manojloviću da podrži njegovu kampanju

Bojan Simišić zabranio Savu Manojloviću da podrži njegovu kampanju

by euronet063


Kako saznajemo, rasulo koje je, nakon niza neuspešnih „akcija“, zahvatilo redove kvaziekološke organizacije „Eko straža“ svakim danom je sve veće, čemu doprinose kontradiktorne i konfuzne odluke njenog lidera Bojana Simišića.

РАСУЛО У РЕДОВИМА ЛАЖНИХ ЕКОЛОГА: Бојан Симишић забранио Саву Манојловићу да подржи његову кампању

Foto: Printskrin/Tanjug – Savo Manojlović

Naime, poslednja u nizu Simišićevih nejasnih ideja je bila da zabrani lideru pokreta „Kreni – promeni“ Savu Manojloviću, ali i aktivistima ove organizacije, da promovišu i učestvuju u akciji koja se sprovodi u okviru ekološke kampanje „Zavrni rukave“, 29. septembra u Beogradu. Ova odluka je, prema izvorima iz njegove organizacije, proistekla iz Simišićeve paranoične predstave da bi Savo Manojlović mogao da preuzme delove već razbijene „Eko straže“ i prevede ih u svoj pokret „Kreni – promeni“, čime bi „Eko straža“ i formalno prestala da postoji.

Međutim, ovakvo ponašanje je sa druge strane izazvalo veliku rezigniranost kod aktivista „Kreni – promeni“, budući da im Simišić bukvalno zabranjuje da učestuju u jednoj javnoj i otvorenoj akciji koju žele da podrže, pa su odlučili da joj se ipak priključe prikriveno kao predstavnici inicijative „Bežanija ostaje – Kosa prkosi“, a kako bi izbegli eventualne Simišićeve histerične reakcije na samom događaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like