Boško Obradović: Botovi me vređaju zbog kafane, ostavka je moralni čin preuzimanja odgovornosti


Vesti

Politika

Boško Obradović: Botovi me vređaju zbog kafane, ostavka je moralni čin preuzimanja odgovornosti

Nekadašnji lider desničarskog pokreta „Dveri“ Boško Obradović požalio se danas na društvenoj mreži Iks da ga „botovi vređaju i gaze iako se više ne bavi politikom i pokušava da, za razliku od njih živi pošteno od svog rada“.

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Boško Obradović

Boško Obradović je danas objavio da je ostavka na funkciju predsednika „Dveri“ – moralni čin preuzimanja odgovornosti.

Blic preporučuje

Hvala ljudima dobre volje koji su razumeli ostavku na funkciju predsednika Dveri kao moralni čin preuzimanja odgovornosti u politici. To jeste retko i mnogi to ne razumeju jer su navikli na političke interesdžije. Posebno hvala svima koji su me podržali u pokretanju privatnog biznisa!

Botovi me vređaju jer pokušavam da živim od svog rada

Obradović se svojim pratiocima jutros požalio i da ga „botovi vređaju i gaze jer pokušava da živi pošteno od svog rada“.

– Moja poruka za sve botove vladajućeg režima i njihove mentore koji me neprestano vređaju i gaze iako se ne bavim politikom i pokušavam da, za razliku od njih, živim pošteno od svog rada: proći će i vaše vreme, a nadam se i da ćete odgovarati za svo zlo koje radite drugim ljudima.

Prilikom posete Blic televizije kafani koju je Boško Obradović nedavno otvorio, nekadašnji političar je otkrio da je novi izborni sabor pokreta „Dveri“ 29. septembra, gde će se izabrati novi predsednik. Kako je rekao, on podržava Ivana Kostića, „njegovog kolegu i dugogodišnjeg saborca“.



Izvor

Related posts

VUČIĆ NA STADIONU „RAJKO MITIĆ“: Predsednik gleda utakmicu Crvena zvezda

Đilas: Pitanje litijuma je razlog za raspisivanje izbora jer je vlast promenila stav

I kriminalci uključeni u promotivne aktivnosti pokreta „Kreni-promeni“