Boško Obradović otvorio kafanu: Patentirao je šniclu, ali od politike ne odustaje


Vesti

Politika

Boško Obradović otvorio kafanu: Patentirao je šniclu, ali od politike ne odustaje

Boško Obradović, bivši predsednik Dveri, već nedeljama reklamira na društvenim mrežama svoj restoran u Čačku i specijalitete kuće, pa čak i svoj lični, kako kaže patent, – Obrenovića šniclu. Bez obzira na to, tvrdi da ne odustaje od svog prvobitnog projekta – Dveri, već nastavlja borbu zajedno sa tim pokretom koji, kako kaže, 29. septembra bira novog predsednika.

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Boško Obradović tvrdi da se ne povlači iz politike iako je otvorio restoran u Čačku

Obradović u maniru pravih ugostitelja gotovo svakodnevno na društvenim mrežama predstavlja jela iz svoje kafane, s tim što je sada odlučio da se dodatno pohvali.

Blic preporučuje

Danas vam predstavljam najveće specijalitete naše kuće „Jelički vrt“: pre svega, naš originalan proizvod – Obrenovića šnicla, moj lični patent, zatim lovačku šniclu, komplet lepinju sa pršutom i kiselim mlekom, kao i jednog od mojih favorita sa roštilja, svinjski vrat na kajmaku – napisao je juče popodne bivši lider Dveri na svom „X“ profilu.

Kao posle svake reklame restorana izazvao je niz komentara: „Nema više politike, sad samo šnicle i svinjski vratovi“, „Ne greši se Boško, danas i sutra se posti na vodi“…

„To ne znači da sam se povukao iz politike, naprotiv“

Nakon menija, Obradović je objavio nekoliko rečenici o svom odnosu prema politici.

– Dragi prijatelji i drugi dobronamerni ljudi, hvala svima koji su me podržali u pokretanju privatnog preduzetništva sa novim restoranom. To ne znači da sam se povukao iz politike, naprotiv. Dveri biraju novog predsednika i novo rukovodstvo 29. septembra i nastavljamo dalje borbu – poručio je Obradović.

Nastavljaš „borbu za lanac restorana“?

Na to se nadovezao Dragan Šutanovac, bivši lider DS, pitanjem.

Boško, kako se ti osećaš kao ugostitelj ili političar? Ako pogrešiš u odgovoru i restoran će ti proći kao politička karijera, a ja ti to ne želim – napisao je Šutanovac, ali je ostao bez odgovora.

Korisnici društvene mreže „X“ su i na ovaj post Obradovića imali duhovite komentare u vezi sa nastavkom borbe, pa su bivšeg lidera Dveri pitali da li nastavlja „borbu za lanac restorana“ i da li je Milica Zavetnica bila na otvaranju restorana i izrazili nadu da će „imati više gostiju u kafani nego glasova„.

„Ponosan sam na sve što su Dveri dobro uradile“

Posle svega, Obradović se još jednom oglasio na X mreži i to opet o politici.

Ponosan sam na sve što su Dveri dobro uradile za ovih 25 godina rada u nevladinom sektoru i političkoj borbi, a toga nije bilo malo. Ostali smo svoji, nikome se nismo prodali i nismo izdali svoja uverenja. Ideje slične našim danas pobeđuju širom Evrope i sveta. Pobediće i u Srbiji – tvrdi bivši lider Dveri.

Biće odbornik u Čačku

Inače, Obradović je učestvovao na lokalnim izborima u Čačku, u junu ove godine, kada je bio jedan od nosilaca izborne liste Dveri. U novom sazivu Skupštine grada Čačka, Obradović je odbornik.



Izvor

Related posts

Zašto nema reči osuda kada Jezdiću ne daju na KiM, kada Trifunovića hapse zbog „prejakih“ reči…

Četnici i partizani i dalje dele narod u Srbiji: „Rehabilitacija ne znači da neko nije ratni zločinac“

Aljbin se vodi načelima fašističke propagande