Home Politika Boško Obradović otvorio kafanu u Čačku, reklamira je na društvenim mrežama

Boško Obradović otvorio kafanu u Čačku, reklamira je na društvenim mrežama

by euronet063


Vesti

Politika

Boško Obradović otvorio kafanu u Čačku, reklamira je na društvenim mrežama

Političari su često kombinovali politiku i kafanu, a lider Dveri Boško Obradović je to doslovno i uradio. Do juče je ulazio u političke okršaje u Skupštini Srbije, a sada na sasvim drugačiji način sada provodi svakodnevnicu – otvorio je kafanu koju sada reklamira na društvenim mrežama.

Bosko Obradovic 15092021 RAS foto Djordje Kojadinovic022

Foto: Đorđe Kojadinović / RAS Srbija

Bosko Obradovic 15092021 RAS foto Djordje Kojadinovic022

Kako se može pročitati, kafana je otvorena pre tri dana, a Obradović koristi „tviter“ kako bi je napunio gostima.

Blic preporučuje


BOŠKO OBRADOVIĆ IMA NOVI POSAO Lider Dveri se povukao sa čela pokreta: Promenio je profesiju, evo čime se sada bavi


Boško Obradović se vraća u Čačak, baviće se lokalnom politikom: Umislio sam da sam veliki nacionalni lider

Jedna lepa oaza mira i tišine, okružena zelenilom sa svih strana, na samo 10-15 minuta iz centra Čačka! – pohvalio sa društvenoj mreži „Iks“ Obradović i uz to postavio fotografije objekta u, kako je napisao, različito doba dana.

Na to su stigli razni komentari počev od „Novi Boško je bolji od starog Boška“, do „nemoj se brukati, stvarno je neprimereno“.

On je u decembru prošle godine, posle kraha Dveri na parlamentarnim izborima, podneo ostavku na mesto predsednika stranke i poručio da će se neko vreme povući iz političkog života, što je i učinio. Doduše, samo kada je u pitanju republički parlament, jer je u lokalnom od ovog saziva odbornik.

On je 26. jula registrovao preduzetničku radnju u Čačku i otvorio kafanu u prigradskom naselju Atenica, koja se u Agenciji za privredne registre vodi pod „delatnost restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata“.

Na izborima 17. decembra 2023. stranka Boška Obradovića nastupila je u koaliciji sa strankom Milice Đurđević Stamenkovski na listi „Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović – Nacionalno okupljanje – Državotvorna snaga – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri“, a njihov kandidat za gradonačelnika Beograda bio je profesor Ratko Ristić. Lista je na parlamentarnim izborima osvojila 105.165 glasova, ili 2,8 odsto.

Dveri, koje su vanparlamentarna stranka, sada vodi prinudna uprava, a Obradović se nakon izbora povukao sa čela Dveri. U parlamentu nema ni Zavetnika, a njihova predsednica Milica Đurđević Stamenkovski postala je ministarka čiji je resor briga o porodici i demografija.



Izvor

You may also like