Brnabić reagovala povodom monstruoznih izjava


ANA Brnabić, predsednica Narodne skupštine, reagovala je povodom napada i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Novoj S.

Foto: Tanjug

– Ma da, strašna Vučićeva diktatura – može da laprda bukvalno ko šta hoće bez ikakvih posledica, a medijski mrak izgleda tako što svaki bogovetni dan možemo da čujemo i vidimo čitavu lepezu mrzitelja, sve što pod kapom nebeskom možete da zamislite („novinare“, „analitičare“, „eksperte“, „komentatore“, „agitatore“, „umetnike“ i slične), kako pozivaju na nasilno rušenje vlasti i ubistvo predsednika Republike Srbije

@avucic , a „profesionalni“ novinari, na Šolakovim „profesionalnim“ medijima ni da štucnu, a ne da opomenu sagovornika. „Novinar“: Vučić mora proći kao Čaušesku. Drugi „novinar“: Hvala vam. Imamo još minut vremena – šta još uvredljivo možete da kažete za Vučića? Alal vam profesionalni i objektivni mediji. A ja pozivam sve ljude da u nedelju, 2. juna, izađu na izbore i kažu da li žele da žive u Šolakovoj Srbiji, koju vodi Šolakova opozicija i mediji, ili u Srbiji koja napreduje, koja umesto mržnje nudi ljubav, planove i viziju, u Srbiji koja ne deli građane na one važnije, samozvanu „elitu“ i one manje važne po, kako oni kažu, „selendrama“, da li žele frustriranu Srbiju ili pobedničku Srbiju, stabilnost i prosperitet ili sivilo i jad. Do pobede!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Četnici i partizani i dalje dele narod u Srbiji: „Rehabilitacija ne znači da neko nije ratni zločinac“

Aljbin se vodi načelima fašističke propagande

Fon der Lajen sa liderima Zapadnog Balkana: Radimo na približavanju ekonomija