Direktor KBC Gračanica: Pretučeni Radić stabilno,upućen u KBC Kosovska Mitrovica na dalju dijagnostiku


Vesti

Politika

Direktor KBC Gračanica: Pretučeni Radić stabilno,upućen u KBC Kosovska Mitrovica na dalju dijagnostiku

Stanje Dejana Radića koji je noćas pretučen u Starom Grackom trenutno je stabilno i on je upućen u KBC Kosovska Mitrovica na dalju dijagnostiku, izjavio je direktor KBC Priština-Gračanica Bratislav Lazić.

Foto: Ringier

.

On je za Tanjug rekao da je Dejan Radić u ranim jutarnjim satima doveden i hospitalizovan na hiruškoj klinici KBC Priština-Gračanica zbog povreda zadobijenih, po njegovom navodu, u napadu od strane dvojice napadača.

Blic preporučuje


PRETUČEN SRBIN NA KOSOVU Napadači pričali albanski! Vezali i tukli motkom Dejana Radića iz Starog Grackog

To se desilo u njegovoj kući, negde oko ponoći… Upućen je prema KBC Kosovska Mitrovica zbog CT-a glave i vrata, da bismo u potpunosti raščistili da li tu postoje neke ozbiljnije povrede na koštanim i mekotkivnim struturama. Tako da je on stabilan u ovom trenutku – rekao je Lazić za Tanjug.

„Nema informacija da li ima nekih preloma“

Dodao je da za sada nema informacija da li Radić ima nekih preloma, kao i da ostaje da se vidi nakon dijagnostike o kakvoj vrsti i težini povreda je reč.

Nakon toga ćemo moći da predvidimo dalji tok hospitalizacije – dodao je Lazić.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju prethodno je saopštila da je u Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći, u svojoj kući mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić.

Kako se navodi, trojica napadača koja su pričala albanski prvo su Radića vezali, a potom tukli motkom i na kraju opljačkali.

(Tanjug)



Izvor

Related posts

Vučić za Politiko: Brisel zna koja strana koči dijalog, ali to neće javno da kaže

Ispovest komšija Dejana Radića iz Starog Gracka koga su pretukli Albanci (FOTO)

Baš me briga za Srbiju ukoliko moji nisu na vlasti (VIDEO)