Dritan Abazović žestoko napao Milojka Spajića, nazvao ga dripcem


Vesti

Politika

Dritan Abazović žestoko napao Milojka Spajića, nazvao ga dripcem

Dritan Abazović, lider pokreta URA i bivši premijer Crne Gore, započeo je već kampanju za vanredne lokalne izbore u Podgorici 29. septembra i to žestokim napadom na Milojka Spajića, aktuelnog premijera, koga je nazvao ni manje ni više nego dripcem, prevarantom i spekulantom.

Foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović, AP/ Boris Grdanoski / Ringier

.

Abazović je na konferenciji za novinare govorio gotovo samo o Spajiću.

Ovakvog dripca Crna Gora nikada nije imala na čelu države, ovakve prevarante, ovakve ljude koji nemaju nikakav odnos i nikakvu emociju prema državi. Ovakve spekulante, ovakve ljude kojima ništa apsolutno nije sveto i koji imaju samo jednu agendu, da sve upropaste i pobegnu iz Crne Gore, ovo se nikada dešavalo nije – poručio je Abazović.

Potom je najavio vanredne lokalne izbore u Podgorici.

– Što im nekolicina nacionalista u tome pomaže, ja sam siguran da će pravi odgovor dobiti i 29. septembra u Podgorici, a onda i u celoj Crnoj Gori. I mislim da je stvarno vreme da se neka pristojna alternativa okupi i da građanska Crna Gora i evropska Crna Gora dobije predstavnike koji, ako ništa drugo, radiće u skladu sa Ustavom, zakonima i poslovnicima – rekao je Abazović.

„Milojko je ponovo pobegao iz parlamenta“

Svoj govor Abazović je podelio i na svom „X“ profilu.

Milojko ponovo pobegao iz parlamenta. Ovakvog dripca Crna Gora još gledala nije. Siguran sam da će građani o njemu reći svoje 29. septembra u Podgorici. Izborili smo se sa kriminalcima, a rešićemo se i ovih prevaranata. Pobediće pristojna Crna Gora – napisao je Abazović.

Inače, Spajić se ovih dana nalazi u Parizu na Olimpijskim igrama gde se, između ostalog, sreo i sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije i Novakom Đokovićem, najboljim teniserom sveta.



Izvor

Related posts

Poslanici sutra započinju raspravu o rebalansu budžeta

Svetski lideri stižu danas na samit o budućnosti u okviru Generalne skupštine UN-a, među zvaničnicima i Vučić

NE PROĐE DAN BEZ NAPADA: Đilas i islamisti nastavljaju koordinisanu kampanju laži protiv Vučića i Srbije (FOTO)