Home Politika DVA PUTA SLAGAO: Katastar otkrio Jovanovićevu prevaru

DVA PUTA SLAGAO: Katastar otkrio Jovanovićevu prevaru

by euronet063


NARODNI poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta odbio je danas da se izvini predsednici Skupštine Srbije zbog neistina koje je više puta iznosio, lažno je optužujući da je rezidencijalni objekat koji koristi u njenom vlasništvu.

ДВА ПУТА СЛАГАО: Катастар открио Јовановићеву превару

Foto: Printskrin

Predsednica parlamenta je tokom rasprave u četvrtak, 26. septembra, upitala poslanika Jovanovića da li će se javno izviniti ukoliko se dokaže da govori neistine, na šta je on pristao.

Inače, da je reč o laži koja je lako proverljiva, najbolje pokazuje činjenica da se ovakve informacije mogu proveriti na sajtu katastra, jer su to podaci koji su javni i dostupni svim građanima.

Proveravajući ono što je Ćuta rekao, mediji su otkrili da je rezidencijalni objekat o kojem je on govorio u javnoj svojini, da je vlasništvo Republike Srbije i da ima status „Zgrada državnih organa i organizacija“.

Crno na belo – Ćuta je govorio neistinu. To je činio više puta, a sada, kada je uhvaćen u laži, nije u stanju ni da se javno izvini, kao što je obećao.

Što znači da je dva puta slagao. I kada je iznosio neistine o rezidencijalnom objektu i kada je rekao da će se javno izviniti.

Toliko o ljudskosti, toliko o poštenju i obrazu.

Ceo ovaj slučaj najviše govori upravo o Aleksandru Jovanoviću Ćuti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like