Gajić: Očekujemo oko pet odsto glasova u Beogradu


Vesti

Politika

Gajić: Očekujemo oko pet odsto glasova u Beogradu

Predsednik Narodne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije „Narodna lista – ključ za pobedu“ Vladimir Gajić izjavio je danas da je prema poslednjim informacijama popularnost te koalicije u glavnom gradu izmerena na oko 4,5 odsto i da očekuje da će u Beogradu 2. juna na izborima osvojiti oko pet odsto glasova.

Foto: Zoran Žestić / Tanjug

.

On je za list Politika rekao da Narodna stranka izlazi na izbore u oko 30 opština u Srbiji.

Blic preporučuje

– U koaliciji smo u svim velikim gradovima, dakle u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Požarevcu, Užicu, Valjevu, Kladovu, Boljevcu, Pančevu, kao i na osam beogradskih opština, uključujući Mladenovac i Lazarevac. Svuda očekujemo dobre rezultate – dodao je Gajić.

Dodaje i da očekuje postizbornu saradnju sa opozicionim strankama svuda izuzev u Novom Sadu.

– Sa tamošnjom listom, koja se, čini mi se, zove „Ujedinjeni“, čiji su članovi Liga za Vojvodinu, onda Brajan Brković, Gruhonjić i ostali separatisti, ne možemo da sarađujemo ni na lokalnom nivou. U Novom Sadu smo mi jedina patriotska lista, s obzirom na to da su Novi DSS i POKS u koaliciji sa separatistima, a pokretu dr Nestorovića su odbili listu, što ocenjujemo kao ozbiljan propust GIK-a u Novom Sadu – rekao je Gajić.

Dodao je i da se nada da bi, ako bi ta stranka došla u poziciju da bude ključ pobede, našla zajednički jezik u vezi sa upravljanjem Beogradom sa ostalim strankama opozicije, kao i da će u tom slučaju zahtevati da on bude gradonačelnik jer je, kako je rekao, daleko bolji i kvalitetniji kandidat od ostalih kandidata opozicije.

(Tanjug)



Izvor

Related posts

Vučić danas na prikazu sposobnosti Vojske Srbije „Zastava2024“ u Batajnici

Naša zemlja ostaje posvećena svom evropskom putu

NAJNOVIJA PLOČA I KASETA OPOZICIJE Izbori zbog litijuma: Brnabićeva razotkrila sve njihove prljave planove