Grbović pred izbore 2024: Opozicija će ostvariti odlične rezultate


Vesti

Politika

Grbović pred izbore 2024: Opozicija će ostvariti odlične rezultate

Pavle Grbović, predsednik PSG-a, kaže da će „opozicija ostvariti odlične rezultate u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Valjevu, Zrenjaninu i dodaje da će sigurno biti i još iznenađujuće dobrih rezultata jer je, kako kaže, „gnev zbog načina vladanja SNS u narodu ogroman“.

Foto: Milan Ilić / Ringier

Pavle Grbović kaže da će opozicija ostvariti odlične rezultate na izborima u nekoliko gradova

Grbović je poručio da „izborni uslovi neće biti zatvorena tema“ nakon ovih izbora kao što nisu „ni posle izbora 2022. ni 2023.“.

Blic preporučuje

Nijedan izlazak opozicije na izbore nije doprineo legitimizaciji izbornih manipulacija SNS-a, već upravo suprotno: jaka kontrola i borba su doveli do ogoljivanja svih mehanizama izbornih krađa i do toga da je sada cela Evropa sa time detaljno upoznata – rekao je Grbović.

„Jedna podela opstaje decenijama“

Predsednik PSG-a nije isključio mogućnost da se „Srbija protiv nasilja“ ponovo okupi nakon izbora jer, kako tvrdi, koalicije i akteri su se uvek menjali, ali „jedna podela opstaje decenijama, čak i vekovima“.

– To je podela na demokratsku i radikalsku Srbiju. Demokratsku Srbiju koja je izgrađena na vrednostima, koja i stvara i unapređuje, i radikalska Srbija sazdana na mitomaniji, koja ruši i unesrećuje i čiji protagonisti sramote Srbiju – poručio je Grbović.

(N1)



Izvor

Related posts

Vučić sutra u Briselu na radnom ručku koji za lidere Zapadnog Balkana organizuje Fon der Lajen

Opozicija u roku od osam dana dva puta promenila stav o iskopavanju! (VIDEO)

Lazović: Očekujemo argumentovanu raspravu o litijumu u parlamentu sledeće nedelje