Izbori u Beogradu: Saša Radulović poručio da DJB hoće da bude jezičak na vagi


Vesti

Politika

Izbori u Beogradu: Saša Radulović poručio da DJB hoće da bude jezičak na vagi

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Dosta je bilo“ Saša Radulović rekao je da se ta lista trudi i očekuje da će biti „jezičak na vagi“ od kog će zavisiti rezultat izbora 2. juna.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Saša Radulović

– Na prethodnim izborima Nestorović je bio u toj poziciji i nije uradio ništa. Meni je to potpuno neshvatljivo. Ja se borim da budem u toj poziciji da bih mogao da nametnem program, jer taj koji je taj tas na vagi u stvari odlučuje o svemu – kazao je Radulović.

Blic preporučuje


14 LISTA, 14 KANDIDATA Neki su već trčali beogradsku trku, nekima je prvi put, a jednom od njih LICE NEĆEMO VIDETI sve do nedelje uveče


Savo Manojlović o bezbednosti u Beogradu: Imamo tri rešenja za ovaj problem

Cilj liste koju predvodi, kako je naveo, jeste da sprovede svoj program, a da će posle izbora videti koje su opcije za koalicije.

– Cilj je, takođe, da pridobijemo deo glasača vlasti, jer ako se to ne uradi, ako deo ljudi koji su glasali na prethodnim izborima za vlast ne promeni svoj glas, nema promene – naglasio je Radulović.

Govoreći o svom programu Radulović je rekao da je ključna stvar za Beograd poreska reforma, kojom se stvaraju prihodi u budžetu koji su potrebni za sve infrastrukturne projekte.

Komentarišući izborne uslove, Radulović je rekao da su oni onakvi kako su bili na svim izborima do sada.

Podsetio je da je na izborima u decembru vlast Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije osvojila manje od 44 odsto, a u centralnim gradskim opštinama manje od 30 odsto, što, prema njegovoj oceni, znači da Beograđani žele promenu.

(FoNet)



Izvor

Related posts

Četnici i partizani i dalje dele narod u Srbiji: „Rehabilitacija ne znači da neko nije ratni zločinac“

Aljbin se vodi načelima fašističke propagande

Fon der Lajen sa liderima Zapadnog Balkana: Radimo na približavanju ekonomija