„JEDNOM NIŠTARIJE, UVEK NIŠTARIJE… TU PROMENE NEMA“ Đurićeva osudila sramne izjave Dragane Rakić


NEVENA Đurić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke oglasila se povodom novih izjava Dragane Rakić, između ostalog upućenih i na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

„Samozvana liderka patrljaka onoga što se nekada zvalo Demokratska stranka Dragana Rakić danas se, preko tajkunskih glasila, još jednom obratila u svom stilu – krajnje glupo i nebulozno.

Sama se od sebe nameće dilema da li je teže nju slušati dok pišti i skiči u domu Narodne skupštine, sva zajapurena i pomahniltala, ili čitati sve gadosti i laži koje plasira!

Da krenemo redom…

Ekonomski slom i krah naša država je doživela baš u vreme politike čiju ovaj rezervni Lutovac sledi! Tada su nam pola miliona ljudi ostavili bez posla, a danas je Srbija ekonomski nikada jača i stabilnija uprkos brojnim izazovima. Slom i krah, ne samo ekonomski, već u svim sferama društvenog i političkog života sinonimi su za delovanje Demokratske stranke!

Kada je reč o rudarenju i litijumu kao još jednoj temi koju zloupotrebljavaju valjalo bi da zarad istine građani Republike Srbije znaju da ni predlog zakona nisu umeli i hteli valjano da sastave, a da ne govorimo o tome da su od dve tačke dnevnog reda o kojima su želeli da se govori, jednu zaboravili. Toliko o ozbiljnosti, znanju i posvećenosti.

Iako Dragana, ali i svi njeni saborci, smatraju sebe nadležnim licima i stručnjacima za sve i svašta, suštinski su samo obične neznalice i nikogovići.

A kukavički je to što je Dragana napala čoveka koji je samo radio svoj posao – portira u gradskoj kući u Vršcu. Kukavički je i to što je upala u stranačke prostorije sopstvene stranke, iživljavala se nad starijim saborcima, osnivačima stranke čiju ideologiju sledi. 

Kukavički je što se u nedostatku argumenata služi pretnjama, čak i predsedniku države, uz obaveznu viku, misleći valjda da će bukom nadomestiti nedostatak argumenata i sopstvenu glupost.

Međutim, kada samo pomene proviziju – zna se da bez iste, isključivo u njihovu, ličnu korist, niko od njih žutih đilkoša čak i ne započinje razgovor. I sve što je izgovorila je zapravo samo autoprojekcija njihovog doživljaja države i njenih građana: za njih sve, za druge – ništa.

Tome su građani stali na put još 2012. godine i rekli kome daju svoje poverenje, svake godine sve ubedljivije: politici napretka koju je definisao Aleksandar Vučić! A ovakvi, diletanti i neznalice, mogu samo da urlaju i truju medijski prostor, jer za bolje od toga i nisu. Jednom ništarije, uvek ništarije. Tu promene nema “ navodi Đurićeva.

BONUS VIDEO: Ovih 20 sekundi sve objašnjava! Evo zašto ponoševac Bošković napada Vučića i Vojsku Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Vučević i Ćuta Jovanović polemisali o Kosovu: Kada budete izneli jednom vašu politiku tada ćemo moći da pričamo

Milenko Jovanov ponizio Dragana Đilasa za sva vremena! (FOTO)

Šutanovac reagovao na Ponoševu prozivku vlasti zbog tragedije kod Kraljeva