Kreće najteža borba predsednika Srbije za srpski narod


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić upravo je ušao u salu Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija. Svakog časa očekujemo dalje informacije.

Foto: Profimedia EPA

Sednica koja će prethoditi glasanju počinje tačno u 16 časova po našem vremenu, odnosno u 10 sati po lokalnom vremenu.

Srpska zastava na balkonu u sali GS UN

DELEGACIJA Srba razvila je srpsku zastavu u Ujedinjenim nacijama. Na fotografiji usnimljenoj na balkonu u Ujedinjenim nacijama može se videti razvijena srpska trobojka. 

Foto: Novosti

– Ovo je zastava časti, zastava hrabrih, zastava slobode! Upravo sam je poneo sa sobom u zgradu UN. Braniću je i čuvati. I ponosiću se njom. Mi nismo genocidan narod! Živela Srbija! – napisao je Vučić ranije tokom dana na svom Instagram profilu.

Vučić je svojim diplomatskim aktivnostima pokazao da se naša država ni u kom trenutku neće predati i da će se na sve načine boriti za interese našeg naroda.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

– Odgovoriću im snažno i onoliko hrabro, koliko hrabrosti ima. Sve što imam hrabrosti, znanja i snage odgovoriću im. I odgovoriću im istinito. Odgovoriću im, borićemo se. Naš narod nije genocidan narod – jedna je od poruka predsednika Vučića.

Šef naše države stigao je u diplomatskoj borbi do svakog kraja sveta – „od Pacifika do Kariba“, kontaktirao sa afričkim državama, razgovarao sa svetskim liderima i svima predočio koliko je pogubna rezolucija o Srebrenici i da direktno krši Dejtonski mirovni sporazum.

Vučić je tokom borbe prvi put u istoriji organizovao da u sedištu Ujedinjenih nacija svedoče srpske žrtve rata u Bosni i Hercegovini i ispričaju svoju priču. 

Zbog snažne borbe predsednika Vučića za srpski narod, narod je uz svog predsednika i prati šta se trenutno dešava u GS UN.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Uspesi vojske su najvidljiviji, vojske koju je on uništavao za tuđe interese

Zašto nema reči osuda kada Jezdiću ne daju na KiM, kada Trifunovića hapse zbog „prejakih“ reči…

Četnici i partizani i dalje dele narod u Srbiji: „Rehabilitacija ne znači da neko nije ratni zločinac“