Lokalni izbori u BiH: Kandidatkinja Dodikove stranke je nezaposlena dama čiji je hobi lov


Vesti

Politika

Lokalni izbori u BiH: Kandidatkinja Dodikove stranke je nezaposlena dama čiji je hobi lov

Već po tradiciji, sve stranke na izborima u Bosni i Hercegovini (BiH) znaju građanima da predstave „zanimljive“ kandidate sa kojima žele da pridobiju što veći broj birača, jer bi to trebalo da budu najbolji ljudi koje imaju da ponude. Ovog puta, na lokalne izbore u Tesliću izlazi jedna dama, i to predsednica, koja je uzgred nezaposlena, a voli i lov.

Foto: Facebook/ SNSD Teslić – СНСД Теслић / Drustvene mreze

.

Svojom kandidatkinjom pohvalila se stranka na čijem čelu je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koja na lokalne izbore 6. oktobra izlazi pod sloganom „Pobjediće Teslić“. Na spisku odbornika koji konkurišu za Skupštinu opštine Teslić nalazi se i Tatjana Todorović, članica Dodikove SNSD.

Blic preporučuje


Dodik „počastio“ ratne veterane srednjim prstom, oni ga pre toga izviždali


„IZAŠAO JE IZ AUTA I POČEO DA BEŽI NAZAD“ Posle otcepljenja, referenduma i razdruživanja, Dodik je ovih dana priredio VELEOBRT: Svemu je „kumovao“ direktor CIA?

Na zvaničnoj Fejsbuk stranci SNSD Teslić, gde su predstavljeni svi kandidati za predstojeće izbore, Todorović se nalazi pod rednim brojem 18. Uz fotografiju, u opisu je navedena i njena kratka biografija.

– Rođena u Doboju. Nezaposlena. Bavi se lovom. Predsednica Skupštine Damskog kluba Republike Srpske. Udata, majka dvoje dece – navodi se.

Očekivano, objava je postala viralna, a komentari su se nizali.

Možete završiti izbornu kampanju…Imamo pobednicu – glasi jedan od njih.



Izvor

Related posts

Ministar Mali na otvaranju manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ (FOTO)

Nismo mi za trajnu zabranu litijuma! (VIDEO)

Vučić za Politiko: Brisel zna koja strana koči dijalog, ali to neće javno da kaže