Home Politika Milenko Jovanov optužio Miloša Parandilovića da mu je SNS omogućio da kupi stan

Milenko Jovanov optužio Miloša Parandilovića da mu je SNS omogućio da kupi stan

by euronet063


Vesti

Politika

Milenko Jovanov optužio Miloša Parandilovića da mu je SNS omogućio da kupi stan

  • Poslanik SNS tvrdi da je Parandilovićeva lista na lokalnim izborima u Ubu prošla mimo zakona
  • Parandilović kritikuje Glišića da je u Ubu okupio ‘skupinu mediokriteta’ i zahteva nove lokalne izbore

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov optužio je Miloša Parandilovića, poslanika Novo lice Srbije, da napada naprednjake i predsednika Izvršnog odbora, a sada i ministra, Darka Glišića iako mu je SNS, kako je rekao „obezbedio posao u nacionalnoj službi za zapošljavanje“ i“ omogućio da kupi stan“.

.

Foto: Tanjug/ Vladimir Šporčić, Snežana Krstić / Ringier

.

Sve se desilo na jučerašnjoj sednici Skupštine Srbije, Parandilović je kritikovao da predsednica Skupštine Ana Brnabić pušta „ove satrape da nas zaglupljuju ovde i mozak ispiraju ceo dan Božiji“.

Blic preporučuje

Jovanov se odmah javio za reč i kanonadom optužbi uzvratio Parandiloviću.

– Ono što je interesantno, to je da sada spominje opštinu Ub, sačekao da Darko Glišić nije tu, pa otvara tu temu. I tu takođe nema ništa čudnog. Ono što je samo čudno, to je kako je zaboravio, kako se njegova lista našla na lokalnim izborima u Ubu. Kako je to tada, kandidat na listi, koji nije imao prebivalište na teritoriji opštine Ub, mogao da bude kandidat i kako je ta lista proglašena? I tada se nije busao u svoje grudi tražeći striktnu primenu zakona, nego je prihvatio da to tako prođe. Nema veze šta piše u zakonu, važno da se lista kandiduje, a onda su se zahvaljivali Darku Glišiću na tome što je imao razumevanja za to – kazao je Jovanov.

Glišić je otkrio da se Parandilovićeva lista našla na izborima mimo zakona.

– On danas napada Darka Glišića koji je omogućio njegovoj stranci da se mimo zakona, faktički, jednim jako, jako ekstenzivnim tumačenjem, kako smo imali za još neke liste po Beogradu, ta lista nađe na izborima. Dakle, on danas napada Darka Glišića, koji je omogućio njegovoj stranci da se mimo zakona, faktički, ta lista nađe na izborima. To je hvala – rekao je Jovanov.

Ni tu nije kraj, već je Glišić, nastavio da odmotava klupko do kraja.

– Isto to hvala je uputio istom tom Darku Glišiću kao predsedniku izvršnog odbora SNS-a za to što mu je SNS obezbedio posao u nacionalnoj službi za zapošljavanje. Što mu je SNS omogućio da kupi stan. To je hvala. To je hvala Darku Glišiću što mu je omogućio da ode na razgovor za carinu za posao. I znate šta je prvo pitao kada je otišao na carinu za posao? Kada će dobiti pištolj i kolika će biti plata? – otkrio je Jovanov.

Parandilović, inače, već duže vreme kritikuje Darka Glišića da je u Ubu okupio „skupinu mediokriteta“ koji upravljaju opštinom i zahtevao nove lokalne izbore.



Izvor

You may also like