Home Politika Milorad Dodik pokazao srednji prst veteranima, oni ga pre toga izviždali

Milorad Dodik pokazao srednji prst veteranima, oni ga pre toga izviždali

by euronet063


Vesti

Politika

Milorad Dodik pokazao srednji prst veteranima, oni ga pre toga izviždali

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pokazao je na „Gastro festu“ u Bardači kod Srpca srednji prst članovima Udruženja „Veterani odbrambeno-otadžbinskog rata RS“, pošto su prethodno oni odbili da se rukuju s njim, a potom ga izviždali, prenose mediji u BiH.

.

Foto: Strahinja Aćimović / Tanjug

.

To je potvrdio i potpredsednik ovog Udruženja Nedeljko Klincov, koji je za banjalučki portal „Srpskainfo“ izjavio da Dodik prišao šatoru u kome su bili okupljeni ratni veterani, želeći da ih pozdravi.

Blic preporučuje


„IZAŠAO JE IZ AUTA I POČEO DA BEŽI NAZAD“ Posle otcepljenja, referenduma i razdruživanja, Dodik je ovih dana priredio VELEOBRT: Svemu je „kumovao“ direktor CIA?

Ljudi nisu htjeli da se s njim rukuju i počeli su da glasno negoduju, a onda se on okrenuo i pokazao im srednji prst. Posle toga je jedan od članova njegovog obezbeđenja ušao u raspravu s našim ljudima, ali je teži incident ipak sprečen – naveo je Klincov.

Prema pisanju ovog portala, incident je počeo da poprima ozbiljne razmere nakon što su ratni veterani počeli da Dodiku zvižde i viču „Ua“, posle čega se on okrenuo i pokazao im srednji prst.



Izvor

You may also like