Miloš Pavlović: „Biramo Beograd“ neće napustiti skupštinu grada Beograda


Vesti

Politika

Miloš Pavlović: „Biramo Beograd“ neće napustiti skupštinu grada Beograda

Nosilac liste „Biramo Beograd“ Miloš Pavlović rekao je da oni neće napustiti Skupštinu grada Beograda i ocenio da bi takav potez bio neodgovoran prema biračima.

Foto: Milan Ilić / Ringier

,

Pavlović je rekao da političke stranke koje su činile koaliciju „Biramo Beograd“ imaju odgovornost prema svojim biračima u Beogradu i da su oni promovisali borbu i aktivno učešće u borbi protiv vlasti.

Sada bi bilo jako neodgovorno prema biračima na prvom mestu da se vratimo na bojkot kao nešto što nismo promovisali i nismo radili u kampanji. U svakom slucaju spremni smo da razgovaramo na sve teme za koje mora da postoji širi konsenzus unutar opozicije, rekao je Pavlović za Nova.rs.

Poziv Manojlovića ostao bez odjeka

Nosilac liste „I ja sam Beograd – Kreni-promeni“ Sava Manojlović rekao je ranije danas da je pokret „Kreni-promeni“ doneo odluku da napusti skupštine grada Beograda i opštine Novi Beograd zbog „izbornih malverzacija“, ali i dodao da to neće učiniti „ako se neke stvari promene“.

On je pre dva dana pozvao i sve opozicione stranke da napuste skupštine grada Beograda i Niša, Opštine Novi Beograd i Skupštinu Srbije, ali je taj njegov poziv ostao bez odjeka u opoziciji.

(Tanjug)



Izvor

Related posts

Vučić se sastao sa komandantom garde Ohaja: Zatražio sam jaču podršku Amerike u zaštiti našeg naroda na Kosovu i Metohiji

„Samoopredeljenje“ i islamisti zidaju džamiju u severnom delu Kosovske Mitrovice

Napadači su pretukli Dejana Radića iz Starog Gracka na KiM i oteli mu 2.000 evra