Nećemo se baviti ličnim raspravama


– Nećemo se baviti ličnim raspravama, poručuje direktor Inicijative „Kreni – Promeni“ Savo Manojlović. On ovako komentariše izjavu potpredsednice SSP Marinike Tepić, koja ga je optužila da kritikuje opoziciju i predsednika njene stranke Dragana Đilasa zbog svojih političkih ambicija, kao i da je tajno pregovarao sa Aleksandrom Vučićem o okončanju protesta protiv „Rio Tinta“.

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

protest Kreni promeni Savo Manojlović

– Trenutno mislim da sve koji žele dobro Srbiji treba da zanimaju tri teme: Izborna krađa, sprečavanje ekološkog uništavanja kroz iskopavanje litijuma i progon stanovništva i gašenje srpskih opština koje se sprema na Kosmetu – rekao je on za „Blic“.

Blic preporučuje


„Dogovarao se sa Vučičem da svira kraj protestima“ Marinika Tepić žestoko napala Sava Manojlovića, prozvala ga da PLJUCKA SA STRANE zbog svojih političkih ambicija

Kako je naveo, „bilo kakvo učestvovanje u ličnim raspravama je skretanja fokusa i pažnje sa ovih tema„.

– Ne mislim da sam ja lično, niti bilo ko od nas bitniji od ove tri teme. U narednom periodu „Kreni – Promeni“ i ja bavićemo se i oglašavati samo povodom ovih tema i drugih problema koji dotiču građane (poput akušerskog nasilja), a ne ličnim raspravama. Srbija nije na prodaju – poručuje Manojlović.

Tepić: Koristi svaku priliku da nas napadne

Potpredsednica SSP se u intervjuu „Danasu“ osvrnula na izjavu Sava Manojlovića u kojoj je, izgleda, prepoznala predsednika svoje stranke Dragana Đilasa.

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Marinika Tepić

Više me iznenađuju ljudi sa političkim ambicijama s ove naše, opozicione strane, poput Sava Manojlovića, koji koristi gotovo svaku priliku da nas napadne, Dragana pod obavezno, na način i “argumentima” koje sam, moram priznati, čula samo od tih zekićki i radovanovića, Vučićevih tabloida i trbuhozboraca. Tvrdnja da je Dragan nas, njegove stranačke koleginice, naterao da štrajkujemo glađu da bi on imao mandat i imunitet, potpuno je uvredljiva za sve nas. Legitimno je imati političke ambicije, ali ne na način da neko drugi godinama plaća cenu borbe i oslobađanja Srbije sopstvenom ugroženošću i ugroženošću svoje dece, da je svakodnevno meta najjezivije hajke kakva će se jednog dana izučavati, a onda vi u tome vidite svoju priliku i zgodnost za pljuckanje sa strane uz nekakve ego-performanse – rekla je ona.

Marinika Tepić je iznela tvrdnju i da je direktor inicijative „Kreni-promeni“ bio u tajnim pregovorima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tokom protesta protiv „Rio Tinta“ početkom 2022. godine.



Izvor

Related posts

Lekarski pregledi pred služenje vojnog roka: Evo šta čeka buduće vojnike

Ni danas ne možemo da se izvučemo od njegovih sporazuma

Vučić danas na prikazu sposobnosti Vojske Srbije „Zastava2024“ u Batajnici