Novakovića boli što nemaju i neće imati većinu u Novom Sadu


SANDRA Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, poručila je da opozicija nema program i da jedino čekaju da im neko na tanjiru servira „Vučićevu glavu“ kako bi osvojili vlast.

Foto privatna arhiva

Dva pitanja se uvek nameću kada Borislav Novaković ima napad naprasnog razmišljanja. Prvo pitanje je uvek to: da li se auditorijumu obraća na slobodi ili iza rešetaka i da li je posledica tolikog razmišljanja jedan od “svetlih” trenutaka u Novakovićevoj debelo pomračenoj svesti. Šta god da je u pitanju, verujem da treba neko da pomogne ovom nesrećnom čoveku.

Međutim izgleda da je Novaković, takav kakav je, ono najbolje što opozicija u Novom Sadu i Srbiji može da ponudi, zato i nije neuobičajeno što se u Novom Sadu sve kuso i repato ujedinjuje ne bi li od izbora napravili šegačenje, a od države vašar. Kada kažu da su udruženi za Novi Sad, onda verujem da misli na smesu lažnih patriota, secesionista, autošovinista, neofašista, salonskih nacionalista i Dinkovih svedoka koji očajnički pokušavaju da razore sve ono što su Novosađani i građani Srbije mukom stvarali u prethodnih 10 godina.

Odavno su svima pokazali da nemaju jedan jedini plan za ozbiljno bavljenje politikom i da im se sve svodi na napade na porodicu Aleksandra Vučića i na njega samog. Okosnica te politike predstavlja njihova potajna želja da im glava predsednika Srbije bude servirana na tacni, ne bi li na taj način uspeli da osvoje vlast.

Svi u Srbiji znaju kako funkcioniše njihova šema pravljenja od Srbije vazalne države, zarad uvećavanja lične koristi zbog koje je Novaković i bio hapšen. Zato je valjda sada najglasniji i zato ga verovatno i boli to što nemaju i neće imati većinu u Novom Sadu, jer zna da je kasa u Novom Sadu i Vojvodini puna ali je za njega i njegovu interesno-kriminalnu grupu gotovo nedostižna.

Verujem da su građani svesni niskih strasti zbog kojih se Novaković i njemu slični kandiduju za vlast u Novom Sadu, te sam gotovo sigurna da će 2. juna dati podršku politici napretka i razvoja koju Aleksandar Vučić i svi mi iz SNS sprovodimo u najboljem interesu svih građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Savo Manojlović sa pokretom „Kreni promeni“ vratio se u Skupštinu grada Beograda

Nije isključen još jedan pokušaj atentata na Trampa

Drama na aerodromu u Nemačkoj: Dvojica Albanaca napala predstavnika srpske diplomatije