Objavili sraman tekst uoči susreta naših reprezentacija na EP


U BRITANSKOM „Dejli Mejlu“ objavlje je sraman tekst o Srbiji i navijačima Crvene zveze, koji se može protumačiti kao svojevrsan pooziv Engleza da se obračunaju sa Srbima.

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, tekst pod naslovom „Srpska nasilnička armija pro-putinovskih ultrasa na vidiku ima navijače Engleske: DEJVID VIKS se hrabro borio u beogradskoj jami… i dobio zastrašujuće upozorenje od četiri reči“, objavljuje ovaj list uoči utakmice koju će Srbija odigrati u nedelju protiv Engleske u Nemačkoj na Evropskom prvenstvu.

Autor teksta, takođe, navijače karakteriše kao pro-putinove, te navodi da se novi susret sa našom reprezentacijom i našim navijačima očekuje u Gelzenkirhenu u prvoj utakmici Eura 2024.

Takođe, u tekstu su navijači Srbije predstavljeni na najgnusniji način, a te implicira da Englezi treba da se obračunaju sa Srbima na predstojećoj utakmici.

Pored napada na navijače Zvezde, ali i Partizana, novinar „Dejli Mejla“ tvrdi da je meč Srbije i Albanije u Beogradu 2016. prekinut zbog masovne tuče, ne pominjući da je prekid usledio zbog puštanja drona sa zastavom tzv. „velike Albanije“. Autor teksta navodi i da je bilo nereda 2018. godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji kada je Srbija igrala sa Brazilom, što je takođe jedna u nizu neistina.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Dragan Milić najavio formiranje pokreta: Dvoje odbornika napustilo njegovu grupu građana u Skupštini grada Niša

Danijela Nestorović priznala da se u opozicionom predlogu Zakona o litijumu nalazi citat ginekologa!? (VIDEO)

Hil: Srbija ima mnogo prijatelja, verujem da su SAD među njima