OPOZICIONI HULIGANI POVREDILI DEVOJKU U NOVOSADSKOM SAJMU: Završila u urgentnom (VIDEO)


OPOZICIONI huligani povredili su danas Emiliju Marić na Novosadskom sajmu, dok su lomili sve oko sebe. Ona je zbog povreda noge završila u Urgentnom centru gde joj je ukazana adekvatna medicinska pomoć.

Foto: Printscreen

Naime, ona je istakla da je zadobila povrede kada je flaša pogodila. 

– Ja se nikad u životu nisam ovako uplašila. Sve je mirno proticalo i odjednom se čula strašna buka. Krenuli su da ulaze nasilnički, ubacivali su razne predmete. Da nam policija nije došla u spas ne znam kako bismo izvadili žive glave. Stvarno je nepotrebno ovoliko nasilja. Kada smo krenuli da izlazimo masa nas je psovala, svašta nam je govorila i ja sam zadobila povrede desnog skočnog zgloba. Prijatelji su mi istučeni. Ovo je za svaku osudu, ovo niko ne zaslužuje – navela je ona nakon što je izašla iz Urgentnog centra.

Bojović: Napadom na kol centar SNS-a opozicija želi da izmisli priču o krađi glasova i traži poništenje izbora

– Evo, dobili smo potvrdu programirane obmane o kojoj pišem od 2019. godine. Sve za šta optužuju vlast, opozicija sprovodi u delo. Dok su oči javnosti uprte u SNS, opozicija svesno i s namerom ugrožava birački proces – naveo je Milorad Bojović reagujući na incident. 

Direktorka „Dnevnika“ Sandra Mališić oštro osudila napad na Emiliju Marić

Direktorka „Dnevnika“ Sandra Mališić reagovala je na brutalan napad na Emiliju Marić, novinarku i direktorku Novosadske televizije, koji se danas desio ispred prostorija Novosadskog sajma. 

– Sa velikom zabrinutošću primila sam vest o napadu na Emiliju Marić, direktorku Novosadske televizije. Oštro osuđujem svaki oblik nasilja, posebno onaj usmeren protiv kolega iz medija koji neumorno rade na informisanju javnosti – navela je ona. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Uspesi vojske su najvidljiviji, vojske koju je on uništavao za tuđe interese

Zašto nema reči osuda kada Jezdiću ne daju na KiM, kada Trifunovića hapse zbog „prejakih“ reči…

Četnici i partizani i dalje dele narod u Srbiji: „Rehabilitacija ne znači da neko nije ratni zločinac“