Home Politika Oštra reakcija ministarke na pretnje predsedniku Republike

Oštra reakcija ministarke na pretnje predsedniku Republike

by euronet063


PLEJADI onih koji pozivaju na ubistvo predsednika republike pridružila se ni manje ni više nego jedna profesorka koja je po svemu sudeći u mržnji prema Aleksandru Vučiću zaboravila na poziv koji je izabrala.

У МРЖЊИ ПРЕМА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ЗАБОРАВИЛА НА ПОЗИВ КОЈИ ЈЕ ИЗАБРАЛА: Оштра реакција министарке на претње председнику Републике

Foto: RTS Printskrin

Rekla je ovo ministarka pravde u Vladi Srbije, Maja Popović reagujući na pretnje koje je Biljana Stojković uputila predsedniku Vučiću.

– Pod velom borbe za Srbiju protiv nasilja, upravo ona i njeni politički istomišljenici promovišu  najopasniji vid nasilja.  Osuđujem objavu Biljane Stojković i pozivam sve u političkom i javnom životu da ne stvaraju atmosferu u kojoj je dopušteno pozivati na ubistvo predsednika Srbije. 

Nedavni atentati na slovačkog premijera i kandidata za predsednika SAD pokazuju kakve posledice moze proizvesti takva retorika- istakla je ministarka Popović.

Podsedtimo, Biljana Stojković je uputila stravičnu pretnju u kojoj poziva na ubistvo predsednika Republike Srbije.

Naime, kopredsednica stranke „Zajedno“ je na društvenoj mreži „X“ objavila monstruoznu pretnju smrću upućenu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u kojoj poziva na ubistvo srpskog predsednika. 

„Narod će mu presuditi“, napisala je ona.

Foto: Društvene mreže

BONUS VIDEO: VOLI ABORTUS, MRZI SPC: Biljana Stojković sa Đilasove liste tvrdi da su oni “zdravo tkivo“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like