Patološka opsesija Bećirovića srpskim političarima i zemljama


PREDSEDNIK Narodne skupštine Republikie Srpske Nenad Stevandić rekao je Srni da bošnjački član Predsedništva BiH Denis Bećirović pokazuje ozbiljnu opsesiju svim srpskim političarima i zemljama, te je istakao da je to kod njega „više u sferi patološkog, a ne racionalnog“.

Foto D. Gavrić

-Opterećen je prvo predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koga se očigledno boji, što pokazuju takve reakcije i uvrede upućene njemu i Srbiji. Njihov izvor je verovatno u velikom strahu, ljubomori i konkurenciji, što je za njega prilično nedostižno, rekao je Stevandić.

S druge strane, dodao je on, osionost i opterećenost Bećirovića Republikom Srpskom i svime onim što ona predstavlja svojim dejtonskim statusom, kao i njenim predsednikom ili funkcionerima govori da je to kod njega više u sferi patološkog, a ne racionalnog.

-Činjenica je da mi to treba tako da gledamo, da se izdignemo iznad toga. On nije proizvođač bilo čega, ni u privrednom ni u duhovnom niti političkoim smislu. On je čovek koji se jednostavno bavi destrukcijom i na njoj pokušava napraviti popularnost. Tačka, zaključio je Stevandić.

Bećirović je u obraćanju u Potočarima govorio o opasnostima koje „ponovo prete opstanku BiH“, te ocenio da „postoje brojne sličnosti između velikosrpske ideologije i politike iz 1992. godine i danas“.

(glassrpske.com)

BONUS VIDEO – TAJNO ORUŽJE RUSKOG RAKETNOG SISTEMA: JARS izvodi vežbe kamuflaže i kontradiverzije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Uspesi vojske su najvidljiviji, vojske koju je on uništavao za tuđe interese

Zašto nema reči osuda kada Jezdiću ne daju na KiM, kada Trifunovića hapse zbog „prejakih“ reči…

Četnici i partizani i dalje dele narod u Srbiji: „Rehabilitacija ne znači da neko nije ratni zločinac“