Počeo da muca kada su ga pitali treba li predsednik da dođe! (VIDEO)


OPOZICIJA u Srbiji na sam pomen dolaska predsednika Republike u Skupštinu gubi glas i počinje da muca, a očigledan primer toga je Srđan Milivojević, koji se toliko uplašio suočavanja sa predsednikom znajući da šef države uvek govori samo istinu kojom je nebrojano puta do sada potukao njihove laži, da je gostujući na opozicionoj TV počeo da muca ne znajući šta da kaže.

Foto: Printskrin

– Da li vi bežite od rasprave sa predsednikom Republike, jer je bilo reči o tome treba li on da bude na sednici? – upitao je voditelj Srđana Milivojevića.

– Ja ne vidim šta bi predsednik Republike radio na sednici o litijumu, on nema nikakva Ustavna ovlašćenja da potpisuje zakon, da proglašava, samo on treba da d…- počeo je da muca Milivojević.

Opozicioni glasnogovornik Srđan Milivojević, ne samo da beži kao đavo od krsta na sam pomen suočavanja sa predsednikom, znajući da njegove manipulacije nemaju šanse protiv istine kojom se rukovodi predsednik, već je pokazao i manjkavost elementarnog znanja neophodnog za jednog narodnog poslanika.

Naime, Milivojević zaboravlja da Ukazom predsednik Republike proglašava zakon, što se može pročitati u Zaokonu o predsedniku, a kada kaže da ne vidi šta bi predsednik Republike radio na sednici o litijumu, jasno je da nije pročitao Zakon o Narodnoj skupštini čiji član 55 jasno kaže sledeće: Na poziv predsednika Narodne skupštine predsednik Republike može da se obrati narodnim poslanicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

VUČIĆ I ORBAN KOD ZEMANA NA ROĐENDANU: Pogledajte kako je izgledala proslava (VIDEO)

Odgovornost za postizanje dogovora je sada na sindikatima

SMETA IM I MRTAV STEFAN: Sa mesta na kom je ubijen Nedeljković iz Zvečana uklonjeno obeležje, cveće i ikone