Home Politika Počinje Blic uživo: Gost je Ivica Dačić i govori o borbi za opstanak srpskog naroda na Kosovu

Počinje Blic uživo: Gost je Ivica Dačić i govori o borbi za opstanak srpskog naroda na Kosovu

by euronet063


Vesti

Politika

Počinje Blic uživo: Gost je Ivica Dačić i govori o borbi za opstanak srpskog naroda na Kosovu

Vlada Srbije usvojila preporuke predsednika Vučića za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Nema okupacije, Srbi sa Severa zadovoljni. Ali, šta dalje? Na ovu temu, ali i o pokušaju ubistva na Donalda Trampa, hoće li Srbija ostati bliže Briksu ili Evropskoj Uniji ko i da li nam preti poplavni talas iz Srednje Evrope u emisiji „Blica uživo“ govori Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova.

.

Foto: Ringier

.

Vlada Srbije usvojila je paket pravnih i ekonomsko-socijalnih mera u cilju zaštite prava Srba i vitalnih državnih i nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji, kao i plan za njihovu realizaciju. Mere podrazumevaju snažnu diplomatsku kampanju svih državnih organa na zaštiti i borbi za poštovanje prava srpskog naroda na KIM koja su ugrožena jednostranim i nasilnim potezima Aljbina Kurtija, zbog čega se vraća Status Quo Ante kao osnova za poštovanje svih tekovina dijaloga. Kako će taj plan do kraja biti sproveden ali i koji su još izazovi pred nama odgovara Ivica Dačić.

„Blic uživo“ na Blic TV bavi se i drugim aktuelnijim dnevnim temama. Iz Beča se javlja Aleksandar Stanković sa najnovijim informacijama o poplavama u Austriji, ali i o tome kako je ciklon Boris paralisao pola Evrope.

Posle pet godina borbe Tijana Prizrenac Nedeljković dobila državu na sudu. Pripali joj embrioni koje su ona i njen muž zamrzli pre nego što je on preminuo. Ona ih sada može iskoristiti da postane majka! Tijana je danas gošća „Blic uživo“ a na ovu važnu temu govore i advokat Nikola Rusić i doktor Aleksandar Ljubić.

Foto: Ringier

.



Izvor

You may also like