Pogledajte zašto je Marinika Tepić podržala Severinu (VIDEO)


ONO što vezuje Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde, i hrvatsku pevačicu Severinu Vučković, jeste mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i to što obe tvrde da su Srbi genocidan narod.

Foto: Printskrin

Pevačica poručuje da „više nikada neće doći u Srbiju dok je na vlasti Aleksandar Vučić“, kao i da se u Srebrenici dogodio genocid, ističući da Srbija treba da plati ratnu odštetu zbog toga.

– Kao što sam sada ispala najbolji ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je i bio, kako god oni to nazivali, veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin. Radi se o tome da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga ne priznaju da se to tako zove – navela je Severina u nekoj od svojih ranijih izjava.

Sa druge strane, potpredsednica SSP-a poziva da se „suočimo sa prošlošću, zločinima i genocidom koji je u Srebrenici počinjen u naše ime“.

Podsetimo, kako je rekao ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, granična policija na granici sa Hrvatskom u nedelju uveče zadržala je hrvatsku pevačicu, na osnovu spiskova o „verbalnim deliktima“.

– Severina nije ni privedena, ni uhapšena, niti joj je odbijen ulazak u Srbiju, ali je zadržana zbog kontrole – kazao je Dačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Uspesi vojske su najvidljiviji, vojske koju je on uništavao za tuđe interese

Zašto nema reči osuda kada Jezdiću ne daju na KiM, kada Trifunovića hapse zbog „prejakih“ reči…

Četnici i partizani i dalje dele narod u Srbiji: „Rehabilitacija ne znači da neko nije ratni zločinac“