Policija zaustavila Nenada Milojičića, Aleksićevog predsednika Izvršnog odbora


POSLANIK Nenad Milojičić, predsednik Izvršnog odbora stranke Miroslava Aleksića, divljao je na putu, preticao kolone vozila u naseljenom mestu, na punoj liniji, voezeći 127 km na čas (77 preko ograničenja), a kada ga je zaustavi saobraćajna policija – pozvao se na imunitet.

Foto: Printskrin

Juče u 11.18 časova na delu puta u mestu Desimirovac zaustavljeno je vozilo marke BMW kojim je upravljao Milojičić, koji je iz Smederevske Palanke, i koji se u toku kontrole pozvao na poslanički imunitet!

Utvrđeno je da se on kretao navedenim putem od Cerovca prema Kragujevcu i da je tom prilikom preticao kolonu od tri vozila. Daljom kontrolom je utvrđeno da se kretao brzinom od 127 km/h, a koja je za 77km/h veća od dozvoljene brzine kretanja prema opštem ogranicenju za naselje od 50 km/h.

Takođe je utvrđeno da je u mestu Opornica preticao vozilo ispred sebe prešavši preko neisprekidane uzdužne linije na kolovozu nakon čega je vršio preticanje takođe vozila ispred sebe takođe prešavši preko neisprekidane uzdužne linije na kolovozu, krećući se saobraćajnom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera.

Biće procesuiran u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Brnabić o tvrdnjama Miroslava Alekića i slučaju Gvineja: Nadam se da je saznanja podelio sa Interpolom

Prethodna vlast i Aleksić doveli Rio Tinto i menjali zakone zbog kompanije

Vučić o tvrdnjama Miroslava Aleksića oko slučaja Gvineja: Jel su oni svi izludeli