Predsednica Opštinske izborne komisije na Novom Beogradu o zahtevima opozicije: Ne postoji nijedna žalba, ni prigovor


Vesti

Politika

Predsednica Opštinske izborne komisije na Novom Beogradu o zahtevima opozicije: Ne postoji nijedna žalba, ni prigovor

Ne postoji nijedna žalba ni prigovor Opštinskoj izbornoj komisiji na Novom Beogradu do danas – kaže za „Blic“ Nada Simić, predsednica Opštinske izborne komisije Novi Beograd.

Foto: Mitar Mitrović / Ringier

.

Predsednica Opštinske izborne komisije Novi Beograd, Nada Simić, ističe da postoje dva zahteva za uvid u izborni materijal.

Blic preporučuje

„Svi su učestvovali u prijemu izbornog materijala“

– Postoje dva zahteva za kontrolu zapisnika o radu biračkog odbora i zahtev za uvid u izborni materijal od strane Kreni- promeni danas u 10:40, a u 12:30 zahtev za uvid u izborni materijal za izbore od strane koalicije Biramo Novi Beograd– navodi Nada Simić.

Ona kaže da su tokom izbornog dana i noći članovi svih lista učestvovali u radu opštinske izborne komisije.

– I tokom noći, nakon zatvaranja biračkih mesta su učestvovali u prijemu izbornog materijala, čak je jedan od članova opštinske izborne komisije iz redova opozicije primio poslednje materijale sa dva biračka mesta oko 7 ujutru- tvrdi Nada Simić.

„Obradićemo sve što budu hteli“

Ona navodi i da je jedan član opštinske izborne komisije “koji se danas najviše bunio otišao sa biračkog mesta u 2 ujutru.

– Nije mi se čak ni javio kao predsednici opštinske komisije- kaže Nada Simić i dodaje sa su preliminarni rezultati usvojeni u 9:10, a da su se ostali članovi razišli u 10:15.

– Kada su juče insistirali da budu primljeni, ja sam došla, primila ih i objasnila da ćemo sve što budu hteli obraditi i odgovoriti u skladu za zakonskim procedurama, kao i do sada- zaključuje Nada Simić.



Izvor

Related posts

„Samoopredeljenje“ i islamisti zidaju džamiju u severnom delu Kosovske Mitrovice

Napadači su pretukli Dejana Radića iz Starog Gracka na KiM i oteli mu 2.000 evra

Vojni rok se vraća, Vlada otpočela pripremne radnje