Predsednik aplauzom pozdravio naš tim na svečanoj ceremoniji otvaranja OI (VIDEO)


PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić pozdravio je olimpijski tim Srbije koji je prodefilovao na svečanoj ceremoniji otvaranja Letnjih olimpijskih igara u Parizu.

Foto: Instagram

– Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja u Parizu. Ovo je trenutak kada se naša zemlja, kroz sport, predstavlja svetu u najboljem svetlu i ispisuje još jedno poglavlje u našoj velikoj sportskoj istoriji.

Foto: Instagram

Dok naši sportisti prolaze Parizom, oni su i inspiracija za mlade širom Srbije da veruju u svoje snove, ali i podsetnik da smo mi, kao narod, sposobni da uz trud i rad dostignemo najviše ciljeve.

Zato, pokažite svetu šta znači biti sportista iz Srbije – ne samo kroz svoje rezultate, već i kroz svoj karakter i sportsko ponašanje. Cela Srbija je uz vas, ponosna na sve što ste do sada postigli i verujući u vaše nove uspehe!

Živela Srbija! – napisao je predsenik u opisu videa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

ĐILASOVCI PONOVO NAPALI VUČIĆA: Tvrde da je naredio srpskim policajcima na KiM da skinu uniforme, potom je usledio brutalan demant

Vučić sutra u Briselu na radnom ručku koji za lidere Zapadnog Balkana organizuje Fon der Lajen

Opozicija u roku od osam dana dva puta promenila stav o iskopavanju! (VIDEO)