Premijer Miloš Vučević oštro reagovao na najnoviji napad na porodicu predsednika Vučića


PREMIJER Srbije Miloš Vučević oštro je reagovao na najnoviji napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, konkretno na njegovog starijeg sina Danila, samo zbog toga što je bio u Nemačkoj na EP u fudbalu.

Foto: VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ

– Žalosno je i gledati to što oni koji beže od fer političke utakmice i kriju se iza tajkunskih medija i nekih društvenih mreža, ne prestaju sa pokušajima dehumanizacije predsednika Srbije i njegove porodice, i ne birajući sredstva se nadmeću u tome ko će plasirati gnusnije laži. Kampanja brutalnih uvreda i poslednji u nizu napad na Danila Vučića, samo zato što je bio jedan od 35.000 građana Srbije koji su otišli da navijaju za svoju državu, potvrđuje koliko su promoteri takve priče, i njihovi nalogodavci, očajni jer nemaju drugi način da napadnu njegovog oca, a našeg predsednika Aleksandra Vučića – naveo je Vučević u saopštenju i dodao:

– I to sve u istom danu koji je obeležilo besramno i kukavičko ponašanje Aljbina Kurtija, koji nije smeo da mu izađe „na crtu“, odnosno da dođe sa njim na sastanak o nastavku dijaloga u Briselu. Razumem da su naši protivnici duboko isfrustrirani jer nemaju za šta da napadaju Vučića, i nemaju šta da mu ospore jer Srbija nikada nije bila politički i ekonomski jača, ali ne želim da dozvolim da neko napada i progoni nečiju decu i porodicu. Neka se ti manijakalni progonitelji sete kako je Dragan Đilas uživo u programu lio krokodilske suze, a da mu decu niko nije ni spomenuo. I to nas u Srpskoj naprednoj stranci razlikuje od njih kojima porodica i deca nisu svetinja već meta za napade i uvrede. I dalje ćemo im odgovarati rezultatima rada, svim važnim projektima koje radimo za Srbiju, i sve boljim životom građana. A na Danila smo ponosni jer svim srcem navija za Srbiju, i niko ga u tome neće sprečiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Vučić stigao u Njujork – Blic

Učestvovaće na GS UN i sastati se s više od 40 svetskih lidera

Brnabić o Đilasu- Nastavlja sa šibicarskom politikom