Home Politika Premijer Vučević odgovorio na Ponošev napad na predsednika Vučića (FOTO)

Premijer Vučević odgovorio na Ponošev napad na predsednika Vučića (FOTO)

by euronet063


PREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Miloš Vučević, odgovorio je Zdravku Ponošu na društvenoj mreži “Iks“ povodom napada ovog opozicionara na predsednika Vučića.

ЈАДНО ДА ЈАДНИЈЕ НЕ МОЖЕ БИТИ : Премијер Вучевић одговорио на Поношев напад на председника Вучића (ФОТО)

Foto: Printskrin

– Jadno da jadnije ne može biti! Opet zloupotrebljavaju jezivu tragediju zarad jeftinih političkih poenčića, i opet im je meta predsednik Aleksandar Vučić, čovek kojeg ne mogu nikako da pobede, pa sa društvenih mreža i iz tajkunskih medija “ispaljuju” laži, pretnje, vređana … I opet se usudio da javno smatra i ukazuje ona “junačina” Zdravko Ponoš, koji dokazano nema pojma ni o vojsci, ni o državi, i da nije toliko tužna, njegova vojnička sudbina bi bila smešna. Bestidno i sramotno koristeći za političko obračunavanje veliku tragediju jedne porodice, tugu od koje svaki normalan čovek može samo da zanemi, Ponoš je ovog puta prevazišao samog sebe. Ne čudi što Zdravko Ponoš ne razume šta je red i čast, jer ih nema, ali zato jako dobro razume kako se seku i tope tenkovi i drugo oružje i kako se uništava srpska vojska, jer za to je maher. Ovo je vreme duboke tuge, i ja ne želim ništa više o Ponošu, osim da mu javno poručim – sram Vas bilo! – Stoji u ovjavi premijera Vučevića na društvenoj mreži “Iks“.

Ova reakcija premijera je usledila na objavu Zdravka Ponoša na društvenoj mreži “Iks“ u kojoj, bez trunke saosećanja za žrtve saobraćajne nesreće kod Kraljeva, pita predsednika Srbije: “Vučiću, jesi li i juče bio vrhovni komandant?“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like