Home Politika “PRENEO SAM PREMIJERU MICOTAKISU ZABRINUTOST ZBOG SVAKODNEVNOG TERORA SA KOJIM SE SUOČAVAJU SRBI“ Vučić sa premijerom Grčke (FOTO)

“PRENEO SAM PREMIJERU MICOTAKISU ZABRINUTOST ZBOG SVAKODNEVNOG TERORA SA KOJIM SE SUOČAVAJU SRBI“ Vučić sa premijerom Grčke (FOTO)

by euronet063


PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić susreo se sa predsednikom Vlade Republike Grčke Kirjakosom Micotakisom tokom zasedanja 79. Generalne skupštine

ПРЕНЕО САМ ПРЕМИЈЕРУ МИЦОТАКИСУ ЗАБРИНУТОСТ ЗБОГ СВАКОДНЕВНОГ ТЕРОРА СА КОЈИМ СЕ СУОЧАВАЈУ СРБИ Вучић са премијером Грчке (ФОТО)

Foto: Printskrin

– Srdačan susret u Njujorku sa Kirijakosom Micotakisom i razmena mišljenja o situaciji u regionu, našim bilateralnim odnosima i evropskom putu Srbije – navodi se u objavi predsednika Srbije na Instagram nalogu.

– Preneo sam premijeru Micotakisu zabrinutost zbog svakodnevnog terora sa kojim se sučavaju Srbi na Kosovu i Metohiji, zahvalio na dosadašnjoj principijelnoj podršci Grčke teritorijalnom integritetu Srbije i zatražio dodatnu potporu našim naporima u cilju zaštite srpskog stanovništva – stoji u objavi predsednika na Instagramu.

– Bilateralna saradnja Srbije i Grčke je na zavidnom nivou, baš kao i bratski odnosi naša dva naroda. Nastavljamo zajednički rad na jačanju i širenju ekonomskih veza, kao i na energetskom i infrastrukturnom povezivanju – piše na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like