Protest opozicije u toku (FOTO/VIDEO)


POLITIČKI protest koji organizuju Dragan Đilas i Dragan Šolak a za koji su kao lajfmotiv iskoristili litijum počeo je na Terazijama.

Foto: Printskrin

Trenutno je saobraćaj blokiran u oba pravca. 

Na proteste među prvima stigli su političari među kojima je Aleksandar Jovanović Ćuta, ali i nasilnik koji je nosio vešala Srđan Nogo, ali i Zlatko Kokanović i pevač Milan Topalović.

Političar dr Branimir Nestorović izviždan je od strane prisutnih.

Foto: Printskrin

Na protestu je i fašista Vuk Stanišić. Podršku protestu daju i Albanci koji pomno na društvenim mrežama prate šta se dešava u Beogradu.

Foto printskrin

Foto: Novosti

Ranije, iz Rusije je stiglo alarmantno upozorenje. Ruske službe bezbednosti su pisanim putem upozorile predsednika Aleksandra Vučića da se u Srbiji pripremaju masovni neredi čiji je krajnji cilj svrgavanje legitimno izabranog rukovodstva zemlje.

Palma: Ne damo vam Srbiju

„Na velikom broju transparenata na večerašnjem skupu u Beogradu pisalo je „Ne damo Jadar“. Moja poruka svim opozicionim propalim političarima je „Ne damo vam Srbiju. Ne damo vam da pučem preuzmete Srbiju. Sve izbore ste izgubili. Mi se u politici borimo radom, delima i olovkom na izborima, a vi nasiljem, lažima, prevarama i manipulacijom građana i zato i gubite izbore. Tražim od policije i tužilaštva u Srbiji da sprovode zakone ove države i zaštite građane i imovinu. Predsedniče Vučiću Srbija je uz tebe, Jedinstvena Srbija, partija čiji sam predsednik je uz tebe“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

„Na razgovore sve vreme poziva predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ali kod ovih protesta u Srbiji se ne radi o životnoj sredini, ovde se radi o pokušaju preuzimanja Srbije pučem“, rekao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Počinje Samit o budućnosti u NJujorku

Sutra sednica Skupštine Srbije, šest tema na stolu

Litijum uznemirava i vlast u Prištini i antisrpske zapadne analitičare! (VIDEO)