Radomir Lazović: Koalicija „Biramo Beograd“ neće predati mandate


Vesti

Politika

Radomir Lazović: Koalicija „Biramo Beograd“ neće predati mandate

Narodni poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović rekao je danas da bi napuštanje Skupštine opštine Novi Beograd, koje je najavio lider pokreta „Kreni-promeni“ Sava Manojlović, za posledicu imalo gubitak šanse da se u toj opštini preuzme vlast i to u trenutku dok se broje glasovi i vrši uvid u izborni materijal.

Foto: Milan Ilić / Ringier

Radomir Lazović

Lazović je za „TV N1“ rekao da smatra da sada nije najbolji trenutak za to jer se situacija „lomi na jednom mandatu“ i dodaje da koalicija „Biramo Beogradneće predati mandate.

Blic preporučuje

On kaže da sutra treba da saznaju da li će moći da ospore tu opštinu, kao i da misli da može doći do promene vlasti na Novom Beogradu.

Lazović kaže da mu inicijativa Manojlovića nije jasna jer se, kako tvrdi, opozicija nalazi na pragu da formira vlast.

Foto: Zoran Mrđa / Fonet

Savo Manojlović

„Na Vračaru tesno“

– Sada su otvorene četiri opštine. U opštini Stari Grad neupitno je da je na nama i listi Marka Bastaća, dok je na Vračaru tesno – rekao je Lazović.

On je dodao da u opštinama Novi Beograd i Savski Venac predstavnici opozicije vrše uvid u izborni materijal.

Nosilac liste „I ja sam Beograd – Kreni-promeni“ Savo Manojlović rekao je ranije danas da je pokret „Kreni-promeni“ doneo odluku da napusti skupštinu grada Beograda i opštine Novi Beograd zbog, kako tvrdi, izbornih malverzacija, ali i dodao da to neće učiniti „ako se neke stvari promene“.

On je pre dva dana pozvao i sve opozicione stranke da napuste skupštine grada Beograda i Niša, Opštine Novi Beograd i Skupštinu Srbije, ali taj njegov predlog nije naišao na odobravanje većine opozicionih partija.

(Tanjug)



Izvor

Related posts

GLAVNA TEMA ODLUKA O UVOĐENjU VOJNOG ROKA: Počela sednica Vlade i sednica štaba za vanredne situacije

VUČIĆ SE OGLASIO NAKON SEDNICE VLADE: Ovo su bile glavne teme

VUČIĆ BIO U PRAVU, OPOZICIONARI SADA I SAMI PRIZNALI: Nismo mi za trajnu zabranu litijuma! (VIDEO)