Radoš Bajić otvoreno o porodici, FINANSIJSKIM PROBLEMIMA i naprasnom kraju serije „Ravna gora“ (VIDEO)


Zabava

Vesti

Radoš Bajić otvoreno o porodici, FINANSIJSKIM PROBLEMIMA i naprasnom kraju serije „Ravna gora“ (VIDEO)

Radoš Bajić trenutno je okupiran snimanjem novih epizoda uspešne serije „Šifra Despot“ čiji nastavak će početi da se emituje druge polovine septembra.

Foto: Kostadin Kamenov / RAS Srbija


6 slika


Pogledaj galeriju

RADOŠ BAJIĆ ZA „BLIC“: Miša Janketić je bio uzor mnogima i MENI

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

– Kad pišete o Despotu pišite sve najbolje jer zaslužujemo da tako bude. Nosioci su izuzetni glumci i ljudi pre svega. Dajemo sve od sebe da snimimo nove epizode koje su dovoljno intrigante i interesantne u vremenu svega i svačega što im se nudi. I mi smo sa ovom serijom otišli korak dalje jer za ove prilike radimo preobiman posao i seriju sa najviše epizoda – kaže Radoš Bajić za „TV nagazin“.

Foto: K. Kamenov / RAS Srbija

Glumac i reditelj tvrdi da je, i pored svih prepreka koje je morao da pređe u filmskoj industriji, najviše zahvalan svojoj porodici koja mu je i najveći oslonac.

– Nekoliko puta sam izjavio da je za mene porodica koju sam stvorio sa mojom suprugom Milenom – važnija od celokupne karijere. Da sam svoju porodicu stavljao u drugi plan – moguće da bih u profesionalnom smislu postigao više, ali mi to nikada nije padalo na pamet. Danas sam kada je moja familija u pitanju veoma bogat čovek i veoma zahvalan Bogu – objašnjava Radoš Bajić.

„Ravna gora“

– Najteže nam je bilo krajem 2013. i 2014. godine kada je RTS na osnovu političkog pritiska i naloga jednostrano prekinuo seriju „Ravna gora“ i ostavio nas sa ogromnim finansijskim obavezama. Radilo se o stotinama hiljada evra – koje je “Contrast” morao potpuno sam da pokrije – objasnio je Radoš, a šta je sve imao da kaže u velikoj ispovesti za „Blic“ pogledajte u videu i u galeriji pred vama.



Izvor

Related posts

POLJUBIO GA U USTA U PRENOSU UŽIVO Ceo svet bruji o onome što je slavni muzičar uradio nakon poljupca sa Bekamom

Katarina Grujić proslavila rođendan, a i pored njenog dekoltea svi su gledali u NEOBIČNU TORTU

EKSKLUZIVNI PAPARACO Jelisaveta i Teo razmenjivali nežnosti u svom novom LUKSUZNOM PENTHAUSU na Vračaru