Home Politika Samofalov žestoko kritikovao SSP pa im se priključio, evo koju funkciju je dobio

Samofalov žestoko kritikovao SSP pa im se priključio, evo koju funkciju je dobio

by euronet063


Vesti

Politika

Samofalov žestoko kritikovao SSP pa im se priključio, evo koju funkciju je dobio

  • Konstantin Samofalov prelazi u Stranku Slobode i pravde i postaje Internacionalni sekretar
  • Samofalov je prethodno kritikovao lidera pokreta kojem sada pristupa

Od mržnje do ljubavi je kratak put, naročito u politici i bar što se tiče Konstantina Samofalova. On je donedavno posipao drvlje i kamenje po Draganu Đilasu, a juče je objavio da je postao Internacionalni sekretar Stranke Slobode i pravde i zahvalio se novim kolegama na poverenju.

Konstantin Samofalov

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Konstantin Samofalov

Novo nameštenje Samofalov je objavio na tviteru.

Blic preporučuje


NOVI POKRET, ISTO PITANJE Dragan Milić bi sa svojom strankom na republičke izbore, a uspeh će zavisi od ove DVE STVARI, jedna mu trenutno ne ide na ruku

– Od danas ću obavljati dužnost Internacionalnog sekretara SSP. Hvala kolegama iz predsedništva SSP na poverenju – napisao je na društvenoj mreži „iks“ Samofalov.

Foto: screenshot

Tvit Konstatina Samofalova

Pre samo dve godine optužio Đilasa da nije opozicija

Nije računao da neko ima malo duže pamćenje, pa je stiglo podsećanje da nije imao baš lepe reči za lidera pokreta kojem se priključio.

Zaista je krajnje vreme da se potpuno ogoli najveći opozicioni trojanac od 2012. i da shvatimo da Đilas nije nikakva opozicija, niti je SSP opoziciona stranka. On je trojanac i biznismen koji čuva svoje pare, a SSP je samo njegova privatna firma – mislio je i onda na tviteru napisao Samofalov.

Inače, Samofalov, je bio jedan od osnivača Socijaldemokratske stranke (SDS), a nedavno je podneo ostavku na mesto Generalnog sekretara i istupio iz članstva SDS.



Izvor

You may also like