Savo Manojlović dobio odgovor od Marinike Tepić: Naknadna pamet nanela puno štete građanima


Vesti

Politika

Savo Manojlović dobio odgovor od Marinike Tepić: Naknadna pamet nanela puno štete građanima

„Naknadna pamet nanela je puno štete građanima“, kaže Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP).

Foto: Mitar Mitrović, Milan Ilić, Snežana Krstić / Ringier

.

Ona je ovako odgovorila na poziv lidera Pokreta „Kreni-promeni“ Sava Manojlovića da opozicija vrati mandate i izađe iz Skupštine grada Beograda, Niša, Opštine Novi Beograd, kao i iz republičkog parlamenta zbog, kako je rekao, izbornih mahinacija.

Blic preporučuje


„DAJEM ROK OD 24 SATA“ Savo Manojlović pozvao opoziciju da vrati mandate, a prvi odgovor je stigao ekspresno


Dr Dragan Milić: Predlog Manojlovića ne vodi nigde, molim ljude iz Beograda da nas ostave na miru

– Upozoravali smo da će režim ponovo pokrasti izbore i pozivali da mu se učestvovanjem u tome ne daje legitimitet. Nažalost, neke opozicione kolege nas nisu poslušale. Očekivali smo da će te kolege u izbornoj noći, kao što je urađeno 17. decembra, izaći i reći da su izbori pokradeni i da su pogrešili što su na njima učestvovali, ali to se nije desilo – rekla je Marinika Tepić, navodi se u saopštenju SSP.

Kako dodaje, „tri dana nakon „izbora“ gospodin Manojlović traži da se brani rezultat samo nekoliko opština, dok se mi od početka borimo za pobedu nad režimom i da za to, pre svega, moramo insistirati na izbornim uslovima – navodi ona.

Kako dodaje, „smatramo da je ova naknadna pamet nanela puno štete građanima, jer su izlaskom na izbore legitimizovali Vučićevu “izbornu” pobedu“.

– Takođe smatramo i da opozicija ultimatume treba da postavlja političkom protivniku Vučiću, a ne opozicija opoziciji, kao i da opozicione organizacije treba međusobno direktno da razgovaraju, a ne preko medija – navela je Marinika Tepić.

Pročitajte još

ZAŠTO ĆUTA ĆUTI Lider Ekološkog ustanka tihuje o izborima, ali je imao poruku za Sava Manojlovića

Rok od 24 sata

Savo Manojlović pozvao je juče opoziciju da vrati mandate i izađe iz Skupštine grada Beograda, Niša, Opštine Novi Beograd, kao i iz republičkog parlamenta zbog, kako je naveo, izbornih mahinacija.

Manojlović je dao rok opoziciji od 24 sata, da donese odluku i naveo da, u slučaju da se opozicija složi oko ovog pitanja, najavio veliku građansku neposlušnost od subote.



Izvor

Related posts

Vučević na obeležavanju Dana Matematičke gimnazije (VIDEO)

Lekarski pregledi pred služenje vojnog roka: Evo šta čeka buduće vojnike

Ni danas ne možemo da se izvučemo od njegovih sporazuma