Šešelj je dr Dragana Milića nazvao špijunom, a hteo bi da sarađuje sa njegovim odbornicima u Nišu


Vesti

Politika

Šešelj je dr Dragana Milića nazvao špijunom, a hteo bi da sarađuje sa njegovim odbornicima u Nišu

Vojislav Šešelj, marginalizovani političar i haški osuđenik optužio je kardiohirurga iz Niša dr Dragana Milića da je „špijun koji radi za CIA“. Međutim, Šešelju nije smetalo da Milićeve saborce sa liste koja je u gradu na Nišavi nosila njegovo ime pozove, pozove da formiraju svoju odborničku grupu i pridruže se vladajućoj koaliciji u Nišu. Odgovor dr Milića je ekspresno stigao.

Foto: Đorđe Kojadinović, Mitar Mitrović / Ringier

.

SRS je, inače, na lokalnim izborima u Nišu 2. juna bio deo koaliciju sa vladajućim strankama na listi „Aleksandar Vučić – Niš sutra“, pa je Šešelj verovatno zbog toga osetio potrebu da se umeša u postizbornu sagu.

Blic preporučuje

Ako ja znam da taj Dragan Milić radi za CIA, pa valjda zna i Vučić. Uostalom, ako ništa, nadam se da je gledao onu moju emisiju na televiziji kad sam to prvi put javno saopštio – rekao je Šešelj na televiziji „Hepi“.

Foto: screenshot

Milića proziva i optužuje, a za njegove saborce ima lepe reči, ali radikal iz njega ne može da se obuzda pa poziva na njihovo osvešćivanje.

Ima časnih i poštenih ljudi, nisu svi špijuni. Nisu svi proamerički raspoloženi. I treba im to staviti do znanja. Drugo, to nije politička partija pa da su čvršće vezani. To je najobičnija grupa građana – priča Šešelj, koji bi ipak sve te ljude hteo da vidi sa koalicijom oko SNS.

Dr Milić: Nismo na prodaju

Dr Dragan Milić, lider istoimene grupe građana, odgovorio je Šešelju na društvenoj mreži „Iks“.

– Ne, hvala…Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš ni volja građana Niša… Možda će se naći neka druga ”bratska služba” za saradnju…ima ih puno u Srbiji… Ali onda to neće biti demokratska već oktroisana vlast…Lažima se ne može vladati u Nišu – napisao je Milić na svom profilu.



Izvor

Related posts

Narodu u Srbiji mogu da obećam borbu, iskrenu i posvećenu, za naše državne i nacionalne interese (FOTO)

Vučić u Njujorku: Govoriću o poziciji Srbije, ali i narušavanju svih principa međunarodnog prava

To ne može da nas ugrozi, navikli smo na te stvari