Home Politika Srbija nastavlja da brine o svojim građanima

Srbija nastavlja da brine o svojim građanima

by euronet063


MINISTAR finansija Siniša Mali zahvalio se građanima koji su, kako kaže, nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj.

НЕИЗМЕРНО ХВАЛА Мали: Србија наставља да брине о својим грађанима

Foto: Instagram/ mali_sinisa

– Neizmerno hvala svim građanima Srbije koji su juče iskoristili svoje pravo glasa i stabilnom većinom, nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj. Srbija ovog 3. juna nastavlja da gradi auto-puteve, saobraćajnice, brze pruge, mostove, škole, bolnice, da povećava dalje plate i penzije, životni standard, da poboljšava uslove u porodilištima i radi sve ono što se od države očekuje – da brine o svojim građanima – objavio je ministar na svom Instagram nalogu.

– Čujem od mnogih, kampanja je gotova, možemo da predahnemo. Za mene nema razlike, jer bolji život za građane nije kampanja, to je vizija čelnih ljudi ove zemlje u prethodnoj deceniji, sa Aleksandrom Vučićem na čelu koji nas je zarazio idejom da Srbija može mnogo bolje od onoga kako je nekada bilo. I, zaista je tako – dodaje Mali.

– Ne dolazi EXPO 2027. godine u Srpsku naprednu stranku, dolazi u Srbiju. Našu Srbiju koju smo izgradili, reformisali, modernizovali do nivoa da je zavredila da bude domaćin ovakve svetske manifestacije i pokaže svetu da ume, pokaže svetu da je svet. I to je osnovna konceptualna razlika vladajuće i opozicionih stranaka – iskrena borba za dobrobit svih građana, bez obzira na političku opredeljenost, nacionalnu pripadnost, pol ili godine. Svi građani Srbije su domaćini EXPA, svi građani Srbije su stanovnici zemlje koja je u jednoj deceniji penzije podigla sa 200 na 390 evra, plate za 330 na 820, izgradila više od 500 kilometara puteva i – želi još više. Hvala još jednom, više će i biti! Živela Srbija – zaključio je ministar Mali.

BONUS VIDEO: VATROMET U BEOGRADU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like