Home Politika “SRBIJA NIKADA NIŠTA NIJE NAŽAO UČINILA CRNOJ GORI, ALI JE ZATO DPS-ov REŽIM ČINIO SVE“ Kozarev odgovorio na napade Miloša Nikolića

“SRBIJA NIKADA NIŠTA NIJE NAŽAO UČINILA CRNOJ GORI, ALI JE ZATO DPS-ov REŽIM ČINIO SVE“ Kozarev odgovorio na napade Miloša Nikolića

by euronet063


NA napade portparola DPS-a Crne Gore Miloša Nikolića, odgovorio je Dušan Kozarev, član Glavnog odbora SNS-a.

СРБИЈА НИКАДА НИШТА НИЈЕ НАЖАО УЧИНИЛА ЦРНОЈ ГОРИ, АЛИ ЈЕ ЗАТО ДПС-ов РЕЖИМ ЧИНИО СВЕ Козарев одговорио на нападе Милоша Николића

Foto: Kancelarija za KiM

Demokratska partija socijalista Crne Gore besmislenim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića manifestuje histerični strah dela crnogorske političke elite od moderne i uspešne Srbije. 

Taj strah je iracionalan i plod je frustracije DPS zbog sopstvenih političkih neuspeha, jer njihov projekat uništenja srpskog nacionalnog bića u Crnoj Gori doživeo je fijasko, a da ne govorimo o razmerama kriminalizacije te države u vreme dok je ta stranka držala u rukama sve poluge moći.

U vreme vlasti DPS jedini i najlukrativniji izvozni proizvod Crne Gore bio je organizovani kriminal, a najveće investicije su bile investicije u bankovne račune Đukanovićeve političke vrhuške.  

Ljudi poput DPS-ovog portparola Miloša Nikolića žive u vremeplovu i misle da je i dalje moguće politiku graditi na lažima i predrasudama o Srbiji i srpskom narodu, iako su upravo zbog političkog šovinizma razvlašćeni i prezreni od pristojnog sveta u Crnoj Gori.

Srbija nikada ništa nije nažao učinila Crnoj Gori, ali je zato DPS-ov režim činio sve da  sruši mostove prirodne bratske saradnje sa Srbijom, i čak u svrhu milogorskog nacionalnog inženjeringa priznao jednostrano proglašenu nezavisnost „Kosova“, rušeći tako i nacionalne temelje sopstvenog naroda.  

Srbija danas stremi ka budućnosti i napretku, ali ni ona ni njen predsednik neće obarati pogled pred provokacijama i lažima DPS-ovih aparatčika i povlađivati njihovoj antisrpskoj histeriji.

Podsetimo, portparol Milovog DPS-a Miloš Nikolić izjavio je da je “Vučićevo ponašanje odraz nemoćii straha zbog debakla u Podgorici“, mada nije jasno na koji debakl misli, ako je jasno kao dan da Srbija nikad ni u jednom trenutku nije zadirala u unutrašnje stvari Crne Gore, za razliku od ove, nekada manje republike činioca SRJ, koja je priznala tzv. lažnu državu Kosovo* i time okrenula leđa sopstvenoj prošlosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like